ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Στο powercore.gr θα βρείτε μια μεγάλη σειρά από βιβλία της ελληνικής λογοτεχνίας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
  Συγγραφέας: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΝΔΟΛΟΣ Ηλικία:18+ Το ξέρω πως είμαι τρελή∙ μα η αγάπη κάποιον τρελαίνει… Ιούνιος του 1908. Η Πηνελόπη Δέλτα βρίσκεται σε ένα σανατόριο στα περίχωρα της Βιέννης. Είναι μια γυναίκα με κηλιδωμένη ζωή. Σε αυτό το άσυλο των ταλαιπωρημένων ψυχών, μακριά από τις κόρες της, την έστε..
  10,85€
 • ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 9786180129762 (ΣΟΦΙΑ ΒΟΪΚΟΥ)
  Λίγα λόγια   Είναι ντροπή να μην ξέρεις το όνομα του πατέρα σου… Είναι ντροπή η μάνα σου να μένει αστεφάνωτη… Είναι ντροπή να είσαι η κόρη του εχθρού… Η Λένη είναι το κορίτσι της ντροπής.     Ο πόλεμος έχει τελειώσει και οι Έλληνες προσπαθούν να ξεχάσουν τη γερμανική Κατ..
  14,88€
 • ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
  Συγγραφέας: ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ Ηλικία:18+ ..
  13,17€ 8,80€
 • ΣΜΥΡΝΗ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ
  Συγγραφέας: ΙΣΜΗΝΗ Χ. ΜΠΑΡΑΚΛΗ Ηλικία:18+ 1922, Σμύρνη Το κατατρεγμένο κορίτσι επιβιβάζεται στο πλοίο της σωτηρίας του, με προορισμό την Αμερική. Το μυστικό της θα γίνει ο ίσκιος που θα την ακολουθεί για μια ζωή. 1989, Δημοτικό Κοιμητήριο Κυλλήνης Τα φτυάρια παλεύουν με το σκληρό χώμα πάνω από ένα..
  10,64€
 • Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ
  Συγγραφέας: ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Ηλικία:18+ Κόρη καλής αθηναϊκής οικογένειας, η Ρόσα γεννήθηκε ανυπότακτη, όπως μαρτυρούσε και το φλογερό κόκκινο των μαλλιών της, αν και πολλοί απέδιδαν τoν απείθαρχο χαρακτήρα της στο γεγονός πως είχε ανατραφεί με ελευθερία ανάρμοστη, έχοντας μητέρα μια γυναίκα κλεισμέ..
  13,15€
 • ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
  Συγγραφέας: ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Ηλικία:18+ Αν κάτι έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια που αξιώθηκα να ζήσω, είναι πως η ελευθερία και η αγάπη είναι αξεχώριστες. Γέννες της ίδιας σποράς, καρποί των αδείλιαστων ψυχών. Δεν αρκεί να επιθυμείς, δεν αρκεί να περιμένεις. Πρέπει να τολμήσεις, ν’ αγωνιστείς για..
  11,30€
 • ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  Συγγραφέας: ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥΗλικία:18+Λένε πως κάθε φορά που ο Θεός βλέπει εμάς τις πουτάνες, δακρύζει. Δακρύζει από ντροπή, μια και σ’ εμάς δεν περισσεύει. Mα αν ο Θεός δακρύζει, ο Θάνατος μας χρωστάει! Δεκαετία του 1950. Πάνω στις πληγές μιας Ελλάδας που ακόμη αιμορραγεί από τον πόλεμο, σε μι..
  16,60€
 • ΟΛΕΘΡΙΟ ΠΑΘΟΣ
  Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ Ηλικία:18+ Στη Θεσσαλονίκη του 1978, δυο νεαροί φοιτητές, η Χαρά Προκοπίου από την Αθήνα και ο Τάσος Αναγνώστου από τη Λάρισα, ερωτεύονται παράφορα. Τα όνειρα που κάνουν για το κοινό μέλλον τους γεμίζουν τη ζωή τους. Μα ξαφνικά όλα γκρεμίζονται για τη Χαρά. Ο αγαπημέ..
  11,05€
 • ΛΙΑΝΟΚΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
  «Μόι μάικα… Μάνα μου…»  Της σκούπισε το ιδρωμένο μέτωπο η Αρετή, άνοιξε η μικρή τα βλέφαρά της και την κοίταξε με μάτια μουσκεμένα.  «Τη μάνα σου έβλεπες, Βάσιλκα; Τη φώναζες στον ύπνο σου…» «Τη μάνα μου δεν τη θυμάμαι, δεν τη γνώρισα ποτέ, πώς να τη δω;» της αποκρίθηκε σιγαλόφωνα, ..
  12,40€