ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Στο powercore.gr θα βρείτε μια μεγάλη σειρά από βιβλία της ελληνικής λογοτεχνίας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
  Συγγραφέας: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΝΔΟΛΟΣ Ηλικία:18+ Το ξέρω πως είμαι τρελή∙ μα η αγάπη κάποιον τρελαίνει… Ιούνιος του 1908. Η Πηνελόπη Δέλτα βρίσκεται σε ένα σανατόριο στα περίχωρα της Βιέννης. Είναι μια γυναίκα με κηλιδωμένη ζωή. Σε αυτό το άσυλο των ταλαιπωρημένων ψυχών, μακριά από τις κόρες της, την έστε..
  10,06€
 • ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 9786180129762 (ΣΟΦΙΑ ΒΟΪΚΟΥ)
  Λίγα λόγια   Είναι ντροπή να μην ξέρεις το όνομα του πατέρα σου… Είναι ντροπή η μάνα σου να μένει αστεφάνωτη… Είναι ντροπή να είσαι η κόρη του εχθρού… Η Λένη είναι το κορίτσι της ντροπής.     Ο πόλεμος έχει τελειώσει και οι Έλληνες προσπαθούν να ξεχάσουν τη γερμανική Κατ..
  11,62€
 • ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
  Συγγραφέας: ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ Ηλικία:18+ ..
  9,89€
 • Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ
  Συγγραφέας: ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Ηλικία:18+ Κόρη καλής αθηναϊκής οικογένειας, η Ρόσα γεννήθηκε ανυπότακτη, όπως μαρτυρούσε και το φλογερό κόκκινο των μαλλιών της, αν και πολλοί απέδιδαν τoν απείθαρχο χαρακτήρα της στο γεγονός πως είχε ανατραφεί με ελευθερία ανάρμοστη, έχοντας μητέρα μια γυναίκα κλεισμέ..
  13,14€
 • ΣΜΥΡΝΗ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ
  Συγγραφέας: ΙΣΜΗΝΗ Χ. ΜΠΑΡΑΚΛΗ Ηλικία:18+ 1922, Σμύρνη Το κατατρεγμένο κορίτσι επιβιβάζεται στο πλοίο της σωτηρίας του, με προορισμό την Αμερική. Το μυστικό της θα γίνει ο ίσκιος που θα την ακολουθεί για μια ζωή. 1989, Δημοτικό Κοιμητήριο Κυλλήνης Τα φτυάρια παλεύουν με το σκληρό χώμα πάνω από ένα..
  10,64€
 • ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
  Συγγραφέας: ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Ηλικία:18+ Αν κάτι έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια που αξιώθηκα να ζήσω, είναι πως η ελευθερία και η αγάπη είναι αξεχώριστες. Γέννες της ίδιας σποράς, καρποί των αδείλιαστων ψυχών. Δεν αρκεί να επιθυμείς, δεν αρκεί να περιμένεις. Πρέπει να τολμήσεις, ν’ αγωνιστείς για..
  6,90€