ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Στο Powercore θα βρεις επώνυμα αξεσουάρ για Kite Surf στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Σωσίβιο Impact Νεοπρέν Διπλής Όψης SCK Πράσινο LJ-IMPGR
  Σωσίβιο Impact Νεοπρέν Διπλής Όψης SCK Πράσινο LJ-IMPGR Σωσίβιο Impact SCK Διπλής Όψης Σωσίβιο ιδανικό για όλα τα θαλάσσια σπορ, όπως το θαλάσσιο σκι, το windsurfing, το jet-ski κ.α. Το σωσίβιο είναι ραμμένο σε πολλά τμήματα για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση κινήσεων και προστασία από τους ..
  97,00€
 • ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΛΕΚΟ SUPER STRETCH ΝΕΟΠΡΕΝ IMPACT ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ SCK SCKVST-IMP
  Σωσίβιο ιδανικό για όλα τα θαλάσσια σπορ, όπως το θαλάσσιο σκι, το windsurfing, το jet-ski κ.α. Το σωσίβιο είναι ραμμένο σε πολλά τμήματα για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση κινήσεων και προστασία από τους κραδασμούς. ..
  69,00€
 • Σωσίβιο Impact Νεοπρέν Διπλής Όψης SCK Μπλε LJ-IMPBU
  Σωσίβιο Impact SCK Διπλής Όψης Σωσίβιο ιδανικό για όλα τα θαλάσσια σπορ, όπως το θαλάσσιο σκι, το windsurfing, το jet-ski κ.α. Το σωσίβιο είναι ραμμένο σε πολλά τμήματα για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση κινήσεων και προστασία από τους κραδασμούς.   Χαρακτηριστικά   ..
  97,00€
 • Σωσίβιο Impact Νεοπρέν Διπλής Όψης SCK Κόκκινο LJ-IMPRD
  Σωσίβιο Impact SCK Διπλής Όψης  Σωσίβιο ιδανικό για όλα τα θαλάσσια σπορ, όπως το θαλάσσιο σκι, το windsurfing, το jet-ski κ.α. Το σωσίβιο είναι ραμμένο σε πολλά τμήματα για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση κινήσεων και προστασία από τους κραδασμούς.   Χαρακτηριστικά..
  97,00€
 • Κρεμαστικό μέσης Diamond Head III side-on (άσπρο) 09-harness-side-on-white
  Κρεμαστικό μέσης Diamond Head III side-on (άσπρο) 09-harness-side-on-white Harness Side-On Diamond Head 3 White Thermoformed outer structure. Neoprene interior. Double hook holding straps. Pad with foam and neoprene. Sold with kite back strap. Διαθέσιμα μεγέθη : XXS, XS και S ..
  110,00€
 • Ανταλλακτικά σχοινιά για kite 30m Kωδικός 14-kites-flying-lines-30m
  Ανταλλακτικά σχοινιά για kite 30m Kωδικός 14-kites-flying-lines-30m Εξαιρετικής ποιότητας, ανθεκτικά σχοινιά ειδικά σχεδιασμένα για θαλάσσια αθλήματα και Kitesurf.   ..
  150,00€
 • Ανταλλακτικά σχοινιά για kite 22m Kωδικός 14-kites-flying-lines-22m
  Ανταλλακτικά σχοινιά για kite 22m Kωδικός 14-kites-flying-lines-22m Ανθεκτικά σχοινιά εξαιρετικής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένα για kite surf. ..
  140,00€
 • KiteAid αυτοκόλλητο επισκευής πανιού kite Κωδικός 01_kiteaid_clear
  KiteAid αυτοκόλλητο επισκευής πανιού kite Κωδικός 01_kiteaid_clear Ένα κιτ επισκευής που θα κάνει το kite σας να μοιάζει με νέο. Οδηγίες επισκευής ιστίου: Πριν ξεκινήσετε: Αφαιρέστε την leading edge αν βρίσκεται στην περιοχή που έχει υποστεί βλάβη. Συνδέστε μια αρτάνα στο τέλος, ..
  29,00€
 • KiteAid αυτοκόλλητο επισκευής leading edge και strut Κωδικός 01_kiteaid_leading_edge
  KiteAid αυτοκόλλητο επισκευής leading edge και strut Κωδικός 01_kiteaid_leading_edge Ένα κιτ επισκευής που θα κάνει το kite σας να μοιάζει με νέο. Το Leading Edge & Strut Repair είναι ιδανικό για την επισκευή σχισμών στο leading edge. Οι επισκευές είναι σχεδόν αόρα..
  29,00€
 • KiteAid Kit επισκευής για το Bladder 01-kiteaid-bladder
  KiteAid Kit επισκευής για το Bladder 01-kiteaid-bladder Το να επισκευαστεί ένα bladder είναι μια δουλειά που απαιτεί λεπτή προσπάθεια αλλά συνήθως δημιουργεί χάος...  Οι κύρια πρόκληση είναι: το αυτοκόλλητο να μην αναδιπλώνεται όταν δουλεύεται μαζί του και να είναι σε θέση να επ..
  29,00€