ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

Στο Powercore θα βρείτε τα πάντα γύρω από τα πορτοφόλια στις καλύτερες τιμές. Μεγάλη ποικιλία, online αγορές, άμεση παράδοση. 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0017, μπλε LBAG-0017
  ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0017, μπλε Κομψό, υψηλής ποιότητας γυναικείο πορτοφόλι σε μπλε χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Διαθέτει πολλαπλές θέσεις στο εσωτερικό του για χαρτονομίσματα, θέση με φερμουάρ για ψιλά και 10 θέσεις για κάρτες. -Κομψός σχεδιασμός -10 θέσεις για κάρτες -θέση με ..
  12,64€
 • ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0014, ροζ LBAG-0015
  ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0014, ροζ Κομψό, υψηλής ποιότητας γυναικείο πορτοφόλι σε ροζ χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Διαθέτει πολλαπλές θέσεις στο εσωτερικό του για χαρτονομίσματα, 2 θέσεις με φερμουάρ για ψιλά και 14 θέσεις για κάρτες. -Κομψός σχεδιασμός -14 θέσεις για κάρτες -2 θέσε..
  12,64€
 • ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0014, κόκκινο LBAG-0014
  ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0014, κόκκινο Κομψό, υψηλής ποιότητας γυναικείο πορτοφόλι σε κόκκινο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Διαθέτει πολλαπλές θέσεις στο εσωτερικό του για χαρτονομίσματα, 2 θέσεις με φερμουάρ για ψιλά και 14 θέσεις για κάρτες. -Κομψός σχεδιασμός -14 θέσεις για κάρτες ..
  12,64€
 • ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0013, κίτρινο LBAG-0013
  ROXXANI γυναικείο πορτοφόλι LBAG-0013, κίτρινο Κομψό, υψηλής ποιότητας γυναικείο πορτοφόλι σε κίτρινο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Διαθέτει πολλαπλές θέσεις στο εσωτερικό του για χαρτονομίσματα, 2 θέσεις με φερμουάρ για ψιλά και 14 θέσεις για κάρτες. -Κομψός σχεδιασμός -14 θέσεις για κάρτες ..
  12,64€
 • INTIME πορτοφόλι προστασίας ανάγνωσης πιστωτικών καρτών IT-018, μαύρο IT-018
  INTIME πορτοφόλι προστασίας ανάγνωσης πιστωτικών καρτών IT-018, μαύρο Ανθεκτικό πορτοφόλι πιστωτικών καρτών κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό με προστασία από ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις. Διαθέτει 6 διαχωριστικά και clip ασφαλείας. Κατασκευαστής: INTIME. ..
  1,46€
 • INTIME πορτοφόλι πιστωτικών καρτών IT-017, RFID, PU leather, μαύρο IT-017
  INTIME πορτοφόλι πιστωτικών καρτών IT-017, RFID, PU leather, μαύρο Πορτοφόλι πιστωτικών καρτών κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας PU δέρμα με προστασία από ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις. Διαθέτει 14 θήκες για κάρτες. Χαρακτηριστικά: -Προστασία απο ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις RFID ..
  9,23€
 • INTIME πορτοφόλι IT-016, RFID, PU leather, μαύρο IT-016
  INTIME πορτοφόλι IT-016, RFID, PU leather, μαύροΠορτοφόλι με κλίπ ασφάλισης των χρημάτων, κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας PU δέρμα με προστασία από ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις. Διαθέτει 4 θήκες για κάρτες. Χαρακτηριστικά:-Προστασία απο ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις RFID-Χωρητικότητα έ..
  9,23€
 • INTIME έξυπνο πορτοφόλι IT-015, RFID, PU leather, μαύρο IT-015
  INTIME έξυπνο πορτοφόλι IT-015, RFID, PU leather, μαύρο Πορτοφόλι πιστωτικών καρτών κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας PU δέρμα με προστασία από ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις. Διαθέτει 6 θήκες για κάρτες. Διακρίνεται για τον έξυπνο τρόπο συγκράτησης των χρημάτων, ο οποίος επιτυγχάνεται μ..
  9,48€
 • INTIME έξυπνο πορτοφόλι IT-014, RFID, δερμάτινο, μπλε IT-014
  INTIME έξυπνο πορτοφόλι IT-014, RFID, δερμάτινο, μπλεΠορτοφόλι πιστωτικών καρτών κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα με προστασία από ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις. Διαθέτει 4 θήκες για κάρτες. Διακρίνεται για τον έξυπνο τρόπο συγκράτησης των χρημάτων, ο οποίος επιτυγχάνεται με μία κίνη..
  11,90€
 • INTIME έξυπνο πορτοφόλι IT-013, RFID, PU leather, μαύρο IT-013
  INTIME έξυπνο πορτοφόλι IT-013, RFID, PU leather, μαύροΠορτοφόλι πιστωτικών καρτών κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας PU δέρμα με προστασία από ανεπιθύμητες ασύρματες σαρώσεις. Διαθέτει 4 θήκες για κάρτες. Διακρίνεται για τον έξυπνο τρόπο συγκράτησης των χρημάτων, ο οποίος επιτυγχάνεται με μία..
  4,41€
 • GREENGO Θηκη Paypass προστασιας ασυρματης αναγνωσης πιστωτικων καρτων
  GREENGO Θήκη Paypass προστασίας ασύρματης ανάγνωσης πιστωτικών καρτών   Η θήκη της Greengo είναι απο ειδικό υλικό που αποτρέπει την ασύρματη ανάγνωση της απο κακόβουλους που προσπαθούν να αποσπάσουν τα στοιχεία σας. Το μέγεθος ειναι ιδανικό για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. ..
  1,90€
 • ARCTIC HUNTER πορτοφόλι Q0011, αδιάβροχο, μαύρο QB0011-BK
  ARCTIC HUNTER πορτοφόλι Q0011, αδιάβροχο, μαύρο Κομψό, υψηλής ποιότητας πορτοφόλι από την Arctic Hunter, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Διαθέτει πολλαπλές θέσεις στο εσωτερικό του για χρήματα, ταυτότητα, κάρτες και αλλά μικροαντικείμενα. -κομψός σχεδιασμός -πολλαπλές θέσεις στο εσωτερικό του ..
  15,13€
 • ARCTIC HUNTER πορτοφόλι & mini organizer Q0010, αδιάβροχο, μαύρο QB0010-BK
  ARCTIC HUNTER πορτοφόλι & mini organizer Q0010, αδιάβροχο, μαύρο Κομψό, υψηλής ποιότητας πορτοφόλι και mini organizer από την Arctic Hunter. Διαθέτει πολλαπλές θέσεις στο εσωτερικό του για χαρτονομίσματα, ταυτότητα ή διαβατήριο, κάρτες, mini notebook, στυλό και αλλά μικροαντικείμενα. Είναι ι..
  14,52€