ΒΙΒΛΙΑ

Στο powercore.gr θα βρείτε μια μεγάλη σειρά από βιβλία πολλών διαφορετικών ειδών για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
  Συγγραφέας: ΧΕΔΕΡ ΡΟΟΥΖ Ηλικία:18+ Παρακολουθούσε τις τελευταίες ώρες της περφόρμανς Η καλλιτέχνις είναι εδώ, να περνούν, τον έναν επισκέπτη μετά τον άλλον να κοιτάζουν τη γυναίκα απέναντί τους. Η Τζέιν ένιωθε ότι είχε δει ένα πράγμα ανεξήγητης ομορφιάς στους ανθρώπους που τους τραβούσε αυτή η τέχνη..
  7,32€
 • Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙΡΑ ΚΑΣ
  Συγγραφέας: ΚΙΡΑ ΚΑΣ Ηλικία:14+ Για τριάντα πέντε κοπέλες , η Επιλογή αποτελεί την ευκαιρία της ζωής τους. Την ευκαιρία να μπουν σ’ έναν κόσμο γεμάτο λαμπερά φορέματα και κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας. Να ζήσουν σ’ ένα παλάτι και να προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά του γοητευτικού πρίγκιπα Μέιξον...
  14,00€
 • ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΕΛΕΝΑ ΒΑΡΒΕΛΟ
  Συγγραφέας: ΕΛΕΝΑ ΒΑΡΒΕΛΟ Ηλικία:18+ Τότε ακόμη δε γνώριζα πώς εκδηλώνεται ο έρωτας, ούτε τη δύναμη με την οποία μπορεί να σε στριμώξει σε μια γωνιά και να σου κόψει την ανάσα. 1978. Πόντε, ένα μικρό χωριό στη βόρεια Ιταλία, γεμάτο δάση, σκουπίδια και ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο. Ένα ανυπόφορα καυ..
  12,00€
 • ΑΝΑΜΠΕΛ
  Συγγραφέας: ΛΙΝΑ ΜΠΕΝΓΚΤΣΝΤΟΤΕΡ Ηλικία:18+ Στο Γκούλσπονγ, μια μικρή σουηδική πόλη χαμένη στο πουθενά, το καλοκαίρι κυλάει αργά, βαρετά… έως τη μέρα που εξαφανίζεται η δεκαεφτάχρονη Άναμπελ. Η ντετέκτιβ Τσάρλι Λάγκερ, που έρχεται από τη Στοκχόλμη για την έρευνα, είναι καλή στη δουλειά της – άλλωστε,..
  11,00€