Εταιρία - Ιστορικό

Με πολυετή πείρα στον χώρο των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων, συστημάτων ασφαλείας και αυτοματσισμών, και με την ολοκλήρωση πολλών μεγάλων έργων, η ομάδα μας ίδρυσε στις αρχές του 2012 την εταιρία Powercore.

Τον Απρίλιο του 2012 η εταιρία κατευθύνθηκε προς την πώληση ηλεκτρολογικών υλικών και συστημάτων ασφαλείας, αυτοματισμών κ.α.

Ακολουθώντας αυτήν την νέα κατεύθυνση, συγχρόνως και σε συνδυασμό με τις τεχνικές υπηρεσίες που προσφέρονται απ' τους ειδικούς μας (για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο βλέποντας στο “Υπηρεσίες” στο κεντρικό menu), πολύ γρήγορα η ποικιλία προϊόντων διευρύνθηκε με την προσθήκη ειδών σπιτιού, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, εποχιακών ειδών, φωτογραφικού υλικού και πολλών άλλων.

Η εταιρία Powercore.gr απέκτησε τον Δεκέμβρη του 2012 μία νέα διάσταση με την δημιουργία ηλεκτρονικού ιστοτόπου για την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω διαδικτύου , που εξυπηρετεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Μία νέα δυναμική στην εταιρία πρόσθεσε η δημιουργία του νέου ιστοτόπου τον Νοέμβριο του 2013 που αποτέλεσε για την εταιρία ένα μοναδικό, ικανό εργαλείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας που είναι και αυτοσκοπός της εταιρίας.

Με γνώμονα την φιλική εξυπηρέτηση και την πλήρωση των αναγκών των πελατών μας, επιδιώκουμε την ισορροπημένη εξέλιξη της εταιρίας προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας.