ΠΑΙΔΙ

Στο Powercore θα βρείτε τα πάντα για το παιδί σας, παιχνίδια , επιτραπέζια , είδη ψυχαγωγία και δραστηριότητας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • OLYMPIA BS 860 ΘΗΛΑΣΤΡΟ 125ml
  OLYMPIA BS 860 ΘΗΛΑΣΤΡΟ   • Χειροκίνητο Θήλαστρο με μπιμπερό 125ml..
  11,18€
 • HEITECH 04000389 LED ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
  Σετ με 3 καραβάκια με LED για το μπάνιο. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Ασφαλές για τα παιδιά Συμπεριλαμβάνονται 3 μπατα..
  6,87€
 • HEITECH 04000380 LED ΠΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
  Σετ με 4 παπάκια με LED για το μπάνιο. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Ασφαλές για τα παιδιά Συμπεριλαμβάνονται 4 μπαταρί..
  6,87€
 • HEITECH 04000078 LED ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
  Σετ με 4 βατραχάκια με LED για το μπάνιο και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Συμπεριλαμβάνονται  μπαταρί..
  7,50€
 • HEITECH 04000047 LED ΨΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
  Σετ με 4 ψαράκια με LED για το μπάνιο και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Συμπεριλαμβάνονται  μπαταρίες ..
  7,50€