ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ

Στο Powercore θα βρείτε τα πάντα γύρω από τα θερμόμετρα στις καλύτερες τιμές. Μεγάλη ποικιλία σε θερμόμετρα για να βρείτε αυτό που θέλετε.

 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Ηλεκτρονικό θερμόμετρο υπερύθρων με οθόνη IR988, λευκό LyfTrack
  Ηλεκτρονικό θερμόμετρο υπερύθρων με οθόνη IR988, λευκό Το υπέρυθρο θερμόμετρο μετρά τη θερμοκρασία του σώματος των παιδιών και των ενηλίκων εύκολα και γρήγορα με ακρίβεια και χωρίς επαφή, γεγονός που το καθιστά 100% υγιεινό. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μέτωπο ή το αυτί και μετά από λίγο μπορείτ..
  18,96€
 • ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ AiQURA AD801 Digital Forehead Infrared Thermometer
  Το υπέρυθρο θερμόμετρο μετρά τη θερμοκρασία του σώματος των παιδιών και των ενηλίκων εύκολα και γρήγορα με ακρίβεια και χωρίς επαφή, γεγονός που το καθιστά 100% υγιεινό. Τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μέτωπο ή το αυτί και μετά από λίγο μπορείτε να διαβάσετε το αποτέλεσμα μέτρησης.   Διαθέτ..
  10,89€
 • TROTEC BP15 IR ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙ -35°C ΕΩΣ +260°C
  ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ BP15 Μέτρηση θερμοκρασίας χωρίς επαφή – γρήγορη και ακριβής Μικρή τιμή – μεγάλη απόδοση: Το BP15 πείθει με δεδομένα απόδοσης πρώτης τάξης σε αυτήν την κατηγορία συσκευών, π.χ. μεγάλο φάσμα θερμοκρασιών, οπτική ανάλυση 12:1, βαθμό εκπομπής που ρυθμίζεται ανάλογα με το υ..
  39,99€