ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΡΕΤΡΟ EDISON

Ο λαμπτήρας πυρακτώσεως Edison είναι ιδανικό για την διακόσμιση νεοκλασικών χώρων, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και σε σύγχρονους χώρους αποτελώντας ένα σημείο αναφοράς. Αυτός ο λαμπτήρας Edison εγγυάται την αναβάθμιση της διακόσμισης του εσωτερικού σας χώρου καθώς η αίσθηση του φωτός και η διάρκεια ζωής που παρέχει, τον καθιστά ως ένα διαφορετικό προιόν στη κατηγορία του.Οι λαμπτήρες edison είναι απομίμηση των πρώτων λαμπτήρων που ανακαλύφθηκαν την εποχή του Τόμας Έντισον και τελειοποιήθηκαν μετά από την ομάδα του .Στο μέλλον ο Τόμας Έντισον έξελιξε τον λαμτήρα και τον χρησιμοποίησε σε ράδιοφωνα γνωστή ως ηλεκτρονική λυχνία.Vintage lighting

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
  • LAMP EDISON E27 40 W 230 V RETRO LIGHTING G95-15A
    Ο λαμπτήρας πυρακτώσεως Edison είναι ιδανικό για την διακόσμιση νεοκλασικών χώρων, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και σε σύγχρονους χώρους αποτελώντας ένα σημείο αναφοράς. Αυτός ο λαμπτήρας Edison εγγυάται την αναβάθμιση της διακόσμισης του ε..
    7,30€
  • ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ LED E27 6W 230V RETRO EDISON LIGHTING 5359luma
    Στο powercore.gr θα βρείς λαμπτήρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τάση: 230V Ισχύς: 6W Διαστάσεις διάμετρος/ύψος: 60mm 110mm Warm White 3000K 600Lumen ..
    5,90€