ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

Στο Powercore θα βρείς συστήματα αποτροπής κλοπής. Μεγάλη ποικιλία σε μηχανές παραγωγής καπνού, φως αποτροπής κλοπής και ηχεία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Mobile Security Alarm CJ6000 Table Mounting 20071
  Το CJ6000 είναι μια άνετη και εύκολη λύση για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στον χειρισμό ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη ασφάλεια των προϊόντων σας. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί σε γραφείο. (Το καλώδιο τροφοδοσίας της βάσης περιλαμβάνεται). ..
  19,99€
 • Mobile Security Alarm CJ2000 Table Mounting 20072
  Το CJ2000 είναι μια άνετη και εύκολη λύση για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στον χειρισμό ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη ασφάλεια των προϊόντων σας. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί σε γραφείο. (Το καλώδιο τροφοδοσίας της βάσης περιλαμβάνεται). ..
  26,99€
 • Mobile - Tablet Security Alarm CJ3500 Table Mounting 20070
  Το CJ3500 είναι μια άνετη και εύκολη λύση για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στον χειρισμό ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη ασφάλεια των προϊόντων σας. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί σε γραφείο. (Το καλώδιο τροφοδοσίας της βάσης περιλαμβάνεται). Διαστάσεις:..
  22,99€