ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ MICA 1500W 44204

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ MICA 1500W 44204

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΡΓΑΝΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 44204
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:
Εξαντληθηκε
ΤΙΜΗ: 50,00€
Το προϊόν δεν μπορεί να προστεθεί στο καλάθι διότι εξαντλήθηκε!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο θερμοπομπός Mica της Roller Kappatos, σας παρέχει θέρμανση σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο επιθυμείτε επιφάνειας έως και εικοσιπέντε τετραγωνικά μέτρα. Ο θερμοπομπός Mica καλύπτει την πλειονότητα των πελατών της Roller Kappatos, που αναζητούν την οικονομική και γρήγορη θέρμανση ενός μόνο δωματίου ή μιας γκαρσονιέρας.
 
O ρυθμιζόμενος θερμοστάτης που φέρει ο θερμοπομπός Mica, σας παρέχει την ευκολία και την σιγουριά για την επιθυμητή από εσάς σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας. Ταυτόχρονα η μέγιστη απόδοση που επιτυγχάνεται με την καταγεγραμμένη μειωμένη κατανάλωση Eco, σας προσφέρει οικονομία στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος.
 
Ο διακόπτης λειτουργίας φέρει κάλυμμα προστασίας για την μέγιστη ασφάλεια του χρήστη της συσκευής. Το ενσωματωμένο θερμικό ασφαλείας στον θερμοπομπό Mica, σας παρέχει την σιγουριά σε περίπτωση υπερθέρμανσης της συσκευής, απομακρύνοντας πλήρως την περίπτωση ατυχήματος όπως γίνεται σε ηλεκτρικές συσκευές αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως.
 
Η μοντέρνα και λιτή εμφάνιση του θερμοπομπού Mica, με το μεταλλικό διχτυωτό μαύρο πάνελ, αποτελεί την καλύτερη αισθητική επιλογή για οποιοδήποτε δωμάτιο επιθυμείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Η χαρακτηριστική ευκολία μετακίνησης του θερμοπομπού πάνελ, σε όποιον χώρο σας θέλετε να θερμάνετε, επιτυγχάνεται με την στήριξη του σε τέσσερις ανεξάρτητους τροχούς. Σε περίπτωση που η σταθερή του στήριξη σε έναν τοίχο σας, αποτελεί λύση για εσάς, η Roller Kappatos έχει φροντίσει και για αυτή την δυνατότητα στις επιλογές σας.
 
‘Oπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές της Roller Kappatos, ο θερμοπομπός Mica φέρει ευρωπαϊκή πιστοποίηση και εγγύηση που τον συνοδεύει για δύο χρόνια καλύπτοντας πλήρως και προσφέροντας σας την εξασφάλιση για την επιλογή σας στα προϊόντα της Roller Kappatos.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ (0)

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Ετικέτες:
Ετικέτες: ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ, MICA, 1500W