Disney Villainous Αγγλική Έκδοση 26295

Disney Villainous Αγγλική Έκδοση 26295

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΛΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 26295
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:
Εξαντληθηκε
ΤΙΜΗ: 54,00€
Το προϊόν δεν μπορεί να προστεθεί στο καλάθι διότι εξαντλήθηκε!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο Villainous, κάθε παίκτης παίρνει τον έλεγχο ενός από τους έξι χαρακτήρες Disney, ο καθένας ένας κακός σε μια διαφορετική ταινία Disney. Κάθε παίκτης έχει τη δική του τράπουλα, μία τράπουλα τύχης, το ταμπλό του και τον 3D χαρακτήρα του.

Σε έναν γύρο, ο ενεργός παίκτης μετακινεί το χαρακτήρα του σε διαφορετική θέση στο ταμπλό του, παίρνει μία ή περισσότερες από τις ενέργειες που είναι ορατές σε αυτό το σημείο (συχνά παίζοντας κάρτες από το χέρι του) και στη συνέχεια συμπληρώνει το χέρι του στις τέσσερις κάρτες. Οι κάρτες είναι σύμμαχοι, αντικείμενα, εφέ, συνθήκες και (για κάποιους χαρακτήρες) κατάρες. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας για να εκπληρώσετε τη μοναδική σας προϋπόθεση για νίκη.

Μία από τις ενέργειες σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν άλλο παίκτη, να τραβήξετε δύο κάρτες από την τράπουλά του και στη συνέχεια να παίξετε μία από αυτές στο ταμπλό του, καλύπτοντας δύο από τους τέσσερις χώρους ενεργειών σε μία από αυτές τις θέσεις του παίκτη. Η τράπουλα τύχης περιέχει ήρωες, αντικείμενα και εφέ από την ταινία του κακού και αυτές οι κάρτες επιτρέπουν σε άλλους παίκτες να εμποδίζουν τον συγκεκριμένο κακό.

***Το επιτραπέζιο είναι στα αγγλικά***

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ (0)

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή