ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Στο powercore.gr θα βρείτε μια μεγάλη σειρά από εικονογραφημένα παιδικά βιβλία πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό κουτί στο σχήμα δεινοσαύρου! Διάβασε την ιστορία των τρομερών δεινοσαύρων και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 κομματιών!..
  11,10€
 • ΤΟ ΤΡΕΝΟ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα βιβλιαράκι με μια διασκεδαστική ιστορία για το τρένο και ένα απίθανο παζλ 72 κομματιών βρίσκονται μέσα σε ένα υπέροχο κουτί σε σχήμα τρένου, ιδανικό για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου...
  11,10€
 • ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Ακολούθησε τον Φάνη και το Κόκκινο Πυροσβεστικό του σε µια πολυάσχολη µέρα τους. Με το δικό σου Κόκκινο Πυροσβεστικό, θα µπορέσεις να γίνεις και εσύ ένας γενναίος πυροσβέστης!..
  11,10€
 • ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Πάρε κι εσύ µέρος στο παιχνίδι µε αυτό το απίθανο βαλιτσάκι του µάστορα. Βρες µέσα 1 απίθανο βιβλιαράκι και 5 φανταστικά εργαλεία και µάθε πώς να κατασκευάζεις, να βιδώνεις και να βρίσκεις πάντα τη λύση σαν σωστός µάστορας!..
  9,90€
 • ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Πάρε κι εσύ µέρος στο παιχνίδι µε αυτό το απίθανο βαλιτσάκι του γιατρού. Βρες µέσα 1 απίθανο βιβλιαράκι και 5 ιατρικά εργαλεία και µάθε πώς να ανακουφίζεις τον βήχα και να ρίχνεις τον πυρετό σαν σωστός γιατρός!..
  9,90€
 • ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό κουτί στο σχήμα του παλατιού της Πόλι! Διάβασε την ιστορία της κακομαθημένης πριγκίπισσας Πόλι και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 κομματιών!..
  11,10€
 • ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό κουτί στο σχήμα πειρατικού καραβιού! Διάβασε την ιστορία του χαμένου καραβιού του πειρατή Πάρη και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 κομματιών!..
  11,10€
 • ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΩ: ΤΑ ΖΩΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Η εκμάθηση νέων λέξεων γίνεται παιχνίδι με αυτό το πολύχρωμο παζλ από χοντρό χαρτόνι, που απεικονίζει πολλά ζωάκια σε διαφορετικά οικοσυστήματα! Εκτός από το παζλ, το βαλιτσάκι αυτό περιέχει ένα βιβλίο με υπέροχα αυτοκόλλητα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να καλλιεργήσετε στα παιδι..
  11,10€
 • ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΩ: Η ΦΑΡΜΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Η εκμάθηση νέων λέξεων γίνεται παιχνίδι με αυτό το πολύχρωμο παζλ από χοντρό χαρτόνι, που απεικονίζει μια μεγάλη και χαρούμενη φάρμα! Εκτός από το παζλ, το βαλιτσάκι αυτό περιέχει ένα βιβλίο με υπέροχα αυτοκόλλητα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να καλλιεργήσετε στα παιδιά σας πολλέ..
  11,10€
 • Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (36 ΤΜΧ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κουτί στο σχήμα του Άι-Βασίλη! Διάβασε την ιστορία και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 36 τεμαχίων για να περάσεις αξέχαστες γιορτινές μέρες μαζί με τον Άι-Βασίλη!..
  11,10€
 • Η ΡΟΖ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Ακολούθησε την Ντόλι και τον Τέντι σε µια συναρπαστική περιπέτεια κάτω από το φως του φεγγαριού. Διάβασε την ιστορία αγκαλιά µε τη νέα σου κουκλίτσα!..
  11,10€
 • Η ΘΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κουτί στο σχήμα της φάτνης! Διάβασε την ιστορία της Θείας Γέννησης και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 τεμαχίων!..
  11,10€