ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Στο powercore.gr θα βρείτε μια μεγάλη σειρά από σκληρόδετα βιβλία παιδικής λογοτεχνίας. Ένα δώρο στο παιδί σας που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
  Συγγραφέας: ΧΑΝΣ ΜΑΓΚΝΟΥΣ ΕΝΤΣΕΝΣΜΠΕΡΓΚΕΡΗλικία:9-11ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο Ρόμπερτ είναι ένα αγόρι που όπως τα περισσότερα αγόρια του κόσμου απεχθάνεται οτιδήποτε έχει σχέση με αριθμούς, πράξεις και σύμβολα. Και μόνο που ακούει τη λέξη «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ» τον πιάνει τρέλα. Έν..
  14,40€
 • ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ
  Ελλάδα δεν είναι μόνο η Σπάρτη του Άγι και η Αθήνα του Περικλή, δεν είναι μόνο οι Θερμοπύλες και η Σαλαμίνα. Ελλάδα ήταν πάντα, και θα είναι, και η αφροστεφανωμένη Κύπρος. Η Καλλιόπη Σφαέλλου μας φέρνει στα χρόνια που στο όμορφο νησί άρχοντας ήταν ο Θεόφιλος Ερωτικός. Θέλοντας να γίνει ανεξάρτητος κ..
  7,64€
 • ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ
  Συγγραφέας: ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣΗλικία:9-11Ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν σημάνουν μεσάνυχτα, ένας πελαργός, ένας χιονάνθρωπος, ένας κόκκινος ιππόκαμπος, δυο παιδιά και δυο πειρατές συναντιούνται γύρω από μια καμινάδα. Ποιοι είναι; Από πού έρχονται; Και το κυριότερο: τι γυρεύουν γύρω από την καμινάδ..
  11,10€
 • Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ
  Συγγραφέας: ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣΗλικία:9-11Η πρώτη λέξη έμοιαζε με κλειδί που γυρνάει σε σκουριασμένη κλειδωνιά. η δεύτερη θύμιζε άλογο που καλπάζει σε λιβάδι με τετράφυλλα τριφύλλια. Και η τρίτη αντήχησε σαν πυροτέχνημα σε ουρανό γεμάτο ουράνια τόξα! Μ ετην τρίτη λέξη η πόρτα του παλαιοπωλείου άνοιξε ..
  9,90€