ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

Στο powercore.gr θα βρείτε μια μεγάλη σειρά από εικονογραφημένα εκπαιδευτικά βιβλία που θα προσφέρουν γνώσεις στους μικρούς φίλους που ετοιμάζονται να ανακαλύψουν τον κόσμο! Στις πιο προσιτές τιμές!

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ: ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Σε µπερδεύει ο πολλαπλασιασµός; Αυτό το διαδραστικό εκπαιδευτικό βιβλίο είναι ο τέλειος τρόπος να µάθεις την προπαίδεια από το 2 ως το 10. Γράψε τις απαντήσεις σου στα λευκά κουτάκια και τράβηξε την καρτέλα σε κάθε σελίδα για να αποκαλύψεις τις σωστές απαντήσεις. Μετά σβήσε..
  8,80€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ: ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Σε µπερδεύει η πρόσθεση; Κολλάς στην αφαίρεση; Αυτό το διαδραστικό εκπαιδευτικό βιβλίο είναι η τέλεια λύση. Γράψε τις απαντήσεις σου στα λευκά κουτάκια και τράβηξε την καρτέλα σε κάθε σελίδα για να αποκαλύψεις τις σωστές απαντήσεις. Μετά σβήσε εύκολα τις απαντήσεις σου και ..
  8,80€
 • 100 ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
  Το βιβλίο αυτό, με τα έντονα χρώματα και την πλούσια εικονογράφηση, θα κεντρίσει την προσοχή του παιδιού σας. Βοηθήστε το μικρό σας να μάθει τις 100 πρώτες του λέξεις δείχνοντάς του τις εικόνες και ενθαρρύνοντάς το να τις προφέρει δυνατά. Χωρισμένο σε θεματικές σελίδες, το νήπιο θα αναγνωρίσει αντικ..
  7,70€
 • ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΩΝ
  Συγγραφέας: ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗΗλικία:5-6Ένα διασκεδαστικό τετράδιο δραστηριοτήτων που φέρνει το παιδί σε επαφή με τους πρώτους αριθμούς. Το παιδί μαθαίνει τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 20 και διασκεδάζει παρέα με τη Μαλένα και τον Νικόλα! Στόχοι: • ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας • συντονισμός ματιού..
  3,30€
 • ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΗΣ
  Συγγραφέας: ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗΗλικία:5-6Ένα διασκεδαστικό τετράδιο δραστηριοτήτων που ακολουθεί την ύλη του νέου σχολικού βιβλίου για τη Γλώσσα της Α΄ Δημοτικού, Γράμματα – Λέξεις – Ιστορίες, και περιλαμβάνει το Α΄ και το Β΄ τεύχος. Το παιδί: • Ζωγραφίζει και χρωματίζει εικόνες. • Αναπτύσσει τη λεπτή..
  3,30€
 • ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΟΥ
  Συγγραφέας: ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗΗλικία:Ένα βιβλίο που εισάγει το παιδί των 5 ως 6 ετών στην ύλη του νηπιαγωγείου. Το προτρέπει να εκφράσει τα συναισθήματά του, το φέρνει σε επαφή με τον κόσμο των πρώτων γνώσεων, ενώ ταυτόχρονα του προσφέρει γέλιο και χαρά. Οι δραστηριότητες είναι δομημένες εξελικτικά γι..
  9,90€
 • ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ: ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
  Συγγραφέας: Ηλικία:0-3Ταίριαξε τα κοµµάτια του παζλ και µάθε τους αριθµούς. Τα νήπια θα µάθουν εύκολα και διασκεδαστικά τους αριθµούς από το ένα µέχρι το πέντε βάζοντας τα κοµµάτια του παζλ στη σωστή τους θέση...
  6,60€
 • ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ: ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:0-3Ταίριαξε τα κοµµάτια του παζλ και µάθε πολλές λέξεις. Τα νήπια θα µάθουν εύκολα και διασκεδαστικά διάφορες λεξούλες βάζοντας τα κοµµάτια του παζλ στη σωστή τους θέση...
  6,60€
 • ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ: ΠΡΩΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:0-3Ταίριαξε τα κοµµάτια του παζλ και µάθε τα χρώµατα. Τα νήπια θα µάθουν εύκολα και διασκεδαστικά διάφορα χρώµατα βάζοντας τα κοµµάτια του παζλ στη σωστή τους θέση...
  6,60€
 • ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ: ΠΡΩΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:0-3Ταίριαξε τα κοµµάτια του παζλ και µάθε τα σχήµατα. Τα νήπια θα µάθουν εύκολα και διασκεδαστικά τα διάφορα σχήµατα βάζοντας τα κοµµάτια του παζλ στη σωστή τους θέση...
  6,60€
 • ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6,7-8Γνώρισε τα αγαπηµένα σου ζώα στο αγρόκτηµα! Έχεις δει ποτέ από κοντά να κουρεύουν ένα πρόβατο; Έχεις έρθει πρόσωπο µε πρόσωπο µε µια αλεπού; Γυρίζοντας τις σελίδες αυτού του υπέροχου βιβλίου θα αντικρίσεις τα αγαπηµένα σου ζώα του αγροκτήµατος… στο πραγµατικό τους µέγε..
  11,10€
 • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
  Συγγραφέας: ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ-ΠΑΛΜΟΥΗλικία:5-6Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και φιλοδοξεί να γίνει ένα εργαλείο στα χέρια του γονιού και του δασκάλου. Περιέχει ασκήσεις που με απλό τρόπο μαθαίνουν στο παιδί να αναγνωρίζει την ποσότητα και να γράφει τους αριθμούς από το 1 μέχ..
  1,99€
 • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ
  Συγγραφέας: ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ-ΠΑΛΜΟΥΗλικία:5-6Ένα διασκεδαστικό τετράδιο δραστηριοτήτων που φέρνει το παιδί σε επαφή με την αλφαβήτα και το βοηθά να την εμπεδώσει. Το παιδί μαθαίνει τα 24 γράμματα και διασκεδάζει παρέα με τη Μαλένα και τον Νικόλα! Στόχοι: • ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας • συντονισμός ..
  1,99€
 • ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ακολουθώντας τις αρχές της Μεθόδου Μοντεσσόρι, αυτό το βιβλίο προσφέρει ασκήσεις και παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλλιεργούν τις γνωστικές δεξιότητες των μικρών παιδιών. Οι διαδραστικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες του βιβλίου αποτελούν τον ιδανικότε..
  7,70€
 • ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ακολουθώντας τις αρχές της Μεθόδου Μοντεσσόρι, αυτό το βιβλίο προσφέρει ασκήσεις και παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλλιεργούν τις γνωστικές δεξιότητες των μικρών παιδιών. Οι διαδραστικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες του βιβλίου αποτελούν τον ιδανικότε..
  7,70€
 • ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ακολουθώντας τις αρχές της Μεθόδου Μοντεσσόρι, αυτό το βιβλίο προσφέρει ασκήσεις και παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλλιεργούν τις γνωστικές δεξιότητες των μικρών παιδιών. Χάρη στις διαδραστικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες του βιβλίου, τα παιδιά θα μά..
  7,70€
 • ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ - ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! - ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
  Συγγραφέας: ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥΗλικία:3-4,5-6Ο Μάικ ο Φασολάκης μεγάλωσε και πάει στο σχολείο με τα άλλα Φασολάκια! Για να μάθει τα χρώματα, βρίσκει έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο: σκαρώνει τραγουδάκια για το κόκκινο, το μαύρο και το ροζ, το πράσινο, το άσπρο και το μοβ! Έτσι, και η δασκάλα του καμαρ..
  5,50€
 • ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ - ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! - ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
  Συγγραφέας: ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥΗλικία:3-4,5-6Ο Μάικ ο Φασολάκης μεγάλωσε και πάει στο σχολείο με τα άλλα Φασολάκια! Για να μάθει τα σχήματα, βρίσκει έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο: φτιάχνει ποιηματάκια για τον κύκλο, το τετράγωνο, το τρίγωνο, τον ρόμβο! Έτσι, και η δασκάλα του είναι υπερήφανη για τις..
  5,50€
 • ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ - ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! - ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
  Συγγραφέας: ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥΗλικία:3-4,5-6Ο Μάικ ο Φασολάκης μεγάλωσε και πάει στο σχολείο με τα άλλα Φασολάκια! Για να μάθει τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 10, βρίσκει έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο: σκαρώνει τραγουδάκια και χορεύει με κέφι και χαρά! Έτσι, και η δασκάλα του, η κυρία Μπάμια, του ..
  5,50€
 • ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ - ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! - Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ
  Συγγραφέας: ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥΗλικία:3-4,5-6Ο Μάικ ο Φασολάκης μεγάλωσε και πάει στο σχολείο με τα άλλα Φασολάκια! Για να μά��ει τα γράμματα από το Α μέχρι το Ω, βρίσκει έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο: σκαρώνει ποιηματάκια! Έτσι, και η δασκάλα του, η κυρία Μπάμια, ενθουσιάζεται με την πρόοδό του και ο..
  5,50€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ
  Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΗλικία:3-4,5-6Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας, με πολύχρωμα σκίτσα και απλά, διασκεδαστικά ποιήματα, φέρνει τα μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τους μήνες και τις εποχές του χρόνου. Μέσα στις σελίδες του, το παιδί μαθαίνει όχι μόνο τις ονομασίες αλλά και τα κυρι..
  4,40€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ
  Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΗλικία:5-6Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας, με πολύχρωμα σκίτσα και απλά, διασκεδαστικά ποιήματα, φέρνει τα μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τους αριθμούς από το 1 έως το 20. Μέσα στις σελίδες του, το παιδί συνδυάζει το πλήθος των εικόνων με τους αντίστοιχους αρι..
  4,40€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ
  Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΗλικία:5-6Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας, με πολύχρωμα σκίτσα και απλά, διασκεδαστικά ποιήματα, φέρνει τα μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τα χρώματα και τα βασικά σχήματα. Μέσα στις σελίδες του, το παιδί ανακαλύπτει τα βασικά σχήματα και πώς λέγεται το καθένα,..
  4,40€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ
  Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΗλικία:3-4,5-6Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας, με πολύχρωμα σκίτσα και απλά, διασκεδαστικά ποιήματα, φέρνει τα μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με 25 από τα πιο συνηθισμένα και δημοφιλή επαγγέλματα. Μέσα στις σελίδες του, το παιδί όχι μόνο αποκτά μια οπτική εικόνα,..
  4,40€
 • Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΑ
  Συγγραφέας: ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗΗλικία:5-6Ένα διασκεδαστικό τετράδιο δραστηριοτήτων που φέρνει το παιδί σε επαφή με την αλφαβήτα και το βοηθά να την εμπεδώσει. Το παιδί μαθαίνει τα 24 γράμματα και διασκεδάζει παρέα με τη Μαλένα και τον Νικόλα! Στόχοι: • ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας • συντονισμός ματιο..
  3,30€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ, ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ
  Συγγραφέας: ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ-ΠΑΛΜΟΥΗλικία:5-6Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και φιλοδοξεί να γίνει ένα εργαλείο στα χέρια του γονιού και του δασκάλου. Περιέχει ασκήσεις που καλλιεργούν τη δεξιότητα της ανάγνωσης και της γραφής συνδυασμένες με ευχάριστα σχέδια και απλές οδηγί..
  1,99€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ
  Συγγραφέας: ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ-ΠΑΛΜΟΥΗλικία:5-6Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και φιλοδοξεί να γίνει ένα εργαλείο στα χέρια του γονιού και του δασκάλου. Περιέχει ασκήσεις που καλλιεργούν τη δεξιότητα της ανάγνωσης συνδυασμένες με ευχάριστα σχέδια και απλές οδηγίες. Σ’ αυτή τη..
  1,99€
 • ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ
  Συγγραφέας: ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ-ΠΑΛΜΟΥΗλικία:5-6Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και φιλοδοξεί να γίνει ένα εργαλείο στα χέρια του γονιού και του δασκάλου. Περιέχει ασκήσεις που καλλιεργούν τη δεξιότητα της γραφής συνδυασμένες με ευχάριστα σχέδια και απλές οδηγίες. Σ’ αυτή τη σε..
  1,99€
 • STEM - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΒΙΒΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:7-8,9-11Η τεχνολογία αποτελεί την εφαρμογή της επιστήμης. Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τις σπουδαίες έννοιες αυτού του βιβλίου. Θα ανακαλύψουν πολλά για την τεχνολογία µέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας απλές εξηγήσεις και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδας. Καλλιε..
  5,50€
 • STEM - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΒΙΒΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:7-8,9-11Τα μαθηματικά αποτελούν μεγάλο μέρος της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής. Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τις σπουδαίες έννοιες αυτού του βιβλίου. Θα ανακαλύψουν πολλά για τα μαθηματικά µέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας απλές εξηγήσεις και κάνοντας τις..
  5,50€
 • STEM - ΕΠΙΣΤΗΜΗ (ΒΙΒΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:7-8,9-11Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τις σπουδαίες έννοιες αυτού του βιβλίου. Θα ανακαλύψουν πολλά για την επιστήμη μέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας τις απλές εξηγήσεις φαινομένων και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδας. Καλλιεργήστε από νωρίς την αγάπη για τους ε..
  5,50€
 • STEM - MHXANIKH (ΒΙΒΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:7-8,9-11Η μηχανική είναι η τέχνη των μηχανών. Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν τις σπουδαίες έννοιες αυτού του βιβλίου. Θα ανακαλύψουν πολλά για τη μηχανική µέσα στην άνεση του σπιτιού τους διαβάζοντας απλές εξηγήσεις και κάνοντας τις δραστηριότητες κάθε σελίδας. Καλλιεργήστε από νωρί..
  5,50€