ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

Στο powercore.gr θα βρείτε μια μεγάλη σειρά από εικονογραφημένα βιβλία γενικών γνώσεων που θα εκπαιδεύσουν και θα επιμορφώσουν τα παιδιά σας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
  Συγγραφέας: Ηλικία:7-8,9-11Κοίταξε πίσω από τα κινούµενα µέρη για να µάθεις τι γίνεται στο εσωτερικό ενός υπολογιστή – από τα εξαρτήµατα που αποτελούν το ίδιο το µηχάνηµα µέχρι το πρόγραµµα που του υπαγορεύει τις εργασίες που πρέπει να εκτελέσει, όλα εξηγούνται µε απλό και κατανοητό τρόπο...
  13,30€
 • ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8,9-11Σας έχουν πιάσει ποτέ στα πράσα τη στιγµή που αφήνετε µια βροµερή πορδή ή µια τόσο βροντερή πορδή που τρίζουν τα παράθυρα; Αυτό το βιβλίο περιλαµβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να την αµολήσετε ως επαγγελµατίας. Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τους διάφορους τ..
  9,90€
 • Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ
  Συγγραφέας: Ηλικία:7-8,9-11,12-13..
  15,50€
 • Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8,9-11Ο Άτλαντας των Ζώων απευθύνεται σε παιδιά πέντε ετών και άνω. Στις σελίδες του παρουσιάζονται οι πιο αντιπροσωπευτικοί κάτοικοι των ηπείρων της Γης σε 7 εντυπωσιακούς αναδιπλούμενους χάρτες. Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου παρουσιάζει με ωραίες εικόνες και ενδιαφέ..
  13,30€
 • Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8,9-11Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους τους νεαρούς αναγνώστες που ενδιαφέρονται να μάθουν για τα προϊστορικά ζώα και φυτά και την εξέλιξη της ζωής στη Γη. Περιέχει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη ζωή πάνω στη Γη, από τη δημιουργία του πλανήτη και την εμφάνιση των πρώ..
  13,30€
 • Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Σπουδαίοι πολιτισμοί, ανυπέρβλητα μνημεία, εντυπωσιακά φυτά και ζώα, υπέροχα φυσικά τοπία ξεπροβάλλουν μέσα από τον Άτλαντα του κόσμου, βοηθώντας μέσα από αναδιπλούμενους χάρτες να ανακαλύψεις πράγματα θαυμαστά και να γνωρίσεις τον κόσμο με τρόπο ψυχαγωγικό! ..
  13,30€
 • Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8,9-11ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ Ο Άτλαντας του Διαστήματος είναι ένας καινούργιος άτλαντας με θαυμάσια εικονογράφηση. Περιλαμβάνει 6 μεγάλες αναδιπλούμενες σελίδες που εισάγουν τους νεαρούς αναγνώστες στα θαύματα του απώτερου Διαστήματος, αποκαλύπτοντάς..
  13,30€
 • Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Παρόλο που η Ευρώπη είναι η δεύτερη μικρότερη ήπειρος του κόσμου, αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ενδιαφέροντος. Έχει περισσότερα από επτακόσια εκατομμύρια κατοίκους, που μιλάνε περισσότερες από διακόσιες γλώσσες και ανήκουν σε περισσότερα από πενήντα έθνη σε πενήντα διαφορετικά ..
  13,30€
 • ΜΙΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ - ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία από το να συνοδεύεις τον παππού σου σ’ ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσεις διάφορα είδη ζώων. Αυτό ακριβώς κάνει η μικρή Μαριάννα. Επιβιβάσου λοιπόν στο τρένο. Το ταξίδι αρχίζει! Θα συναντήσεις μαϊμούδες, τίγρεις, πιγκουίνους, ζέβρες, ..
  12,20€
 • ΜΙΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ - Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Φαντάσου ότι επιβιβάζεσαι σ’ ένα τρένο και μαθαίνεις ότι υπάρχει ένας λαθρεπιβάτης ανάμεσα στους συνεπιβάτες σου. Σίγουρα είναι πιο διασκεδαστικό να ψάξεις να βρεις αυτό τον κατεργάρη παρά να κάθεσαι στη θέση σου και να βαριέσαι! Αυτό ακριβώς κάνουν η Μαρία και ο Πέτρος. Κι..
  12,20€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΦΥΤΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Μάθε πώς να καλλιεργείς βλαστάρια, λαχανικά, βότανα, κάκτους, εσπεριδοειδή, µπονσάι και σαρκοφάγα φυτά. Το βιβλίο αυτό θα σου εξηγήσει τα βασικά πράγµατα που πρέπει να ξέρεις, από το πού θα βρεις τα αγαπηµένα σου φυτά µέχρι πώς να τα φροντίζεις για να µη µαραθούν. Εδώ θα..
  13,30€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΖΩΑΚΙΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Το πρώτο µοιάζει µε κλαδάκι που περπατάει, το δεύτερο µε χνουδωτή µπάλα. Το τρίτο είναι πιο χαρούµενο στο νερό, το τέταρτο πάνω σ’ ένα κλαδί. Στο πέµπτο αρέσει το πάρκο, όπου µπορεί να τρέχει χαρούµενο γύρω γύρω. Ένα έντοµο-κλαδί, ένα ινδικό χοιρίδιο, ένα ψάρι, ένα ιγκουάνα..
  13,30€
 • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ 2
  Συγγραφέας: ΕΛΕΝΑ ΦΑΒΙΛΙ, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΚΑΒΑΛΟ Ηλικία:9-11,12-13,14+,16+ ..
  17,70€
 • ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ
  Συγγραφέας: ΕΛΕΝΑ ΦΑΒΙΛΙ, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΚΑΒΑΛΟΗλικία:9-11,12-13,14+,16+Το βιβλίο Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες δίνει νέο περιεχόμενο στα παραμύθια, εμπνέοντας τα κορίτσια με τις ιστορίες 100 ηρωικών γυναικών, από τη βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι τη Σερένα Ουίλιαμς. Εικονογραφημένο από 60 γυναίκ..
  17,70€
 • ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Ο υπέροχος πλανήτης μας είναι γεμάτος εντυπωσιακά κτίρια, εξωτικά ζώα και πανέμορφα τοπία. Για να βρεις ακριβώς που βρίσκονται, μελέτησε τους χάρτες και κοίταξε πίσω από τα κινούμενα μέρη αυτού του διασκεδαστικού άτλαντα. Ένα καταπληκτικό βιβλίο για να γνωρίσεις τον κόσμο μ..
  13,30€
 • PLAYMOBIL: ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
  Συγγραφέας: ΡΙΣΑΡ ΟΥΝΓΚΛΙΚΗλικία:7-8,9-11Από την ανακάλυψη της φωτιάς μέχρι την εξερεύνηση του Διαστήματος, από την Αίγυπτο των φαραώ μέχρι τον συναρπαστικό Μεσαίωνα και από την ανακάλυψη της Αμερικής μέχρι τη Γαλλική Επανάσταση, διαβάστε για τα σημαντικότερα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας έτσι όπ..
  14,40€
 • PLAYMOBIL: Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
  Συγγραφέας: ΡΙΣΑΡ ΟΥΝΓΚΛΙΚΗλικία:7-8,9-11Ανακαλύψτε τον κόσμο των ζώων όπως δε σας τον έχουν διηγηθεί ποτέ μέχρι τώρα: Γνωρίστε τα ζώα της πόλης και της εξοχής, του δάσους και του βουνού, αλλά και τους κατοίκους της ζούγκλας, της ερήμου, των ωκεανών και των πόλων, χωρίς να ξεχάσετε όλα τα ζώα που έπ..
  14,40€
 • PLAYMOBIL: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  Συγγραφέας: ΡΙΣΑΡ ΟΥΝΓΚΛΙΚΗλικία:7-8,9-11Σε αυτό το πλούσιο εικονογραφημένο ταξιδιωτικό ημερολόγιο, ανακαλύψτε με τα Playmobil τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, καθώς και τους λαούς και τους πολιτισμούς τους όπως δεν τους έχετε δει ποτέ ξανά!..
  14,40€