ΑΣΤΕΡΙ

Στο powercore.gr θα βρείτε όλη τη σειρά προϊόντων Αστέρι για να επιλέξετε αυτό που ταιριάξει στο γούστο του παιδιού σας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ-ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (100 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Θα ήθελες να πας μια εκδρομή στον Άρη με πολλούς κεφάτους εξωγήινους; Τότε, άνοιξε αυτό το κουτί, διάβασε το βιβλίο και συναρμολόγησε το παζλ, για να δεις πώς διασκεδάζουν μακριά από τη Γη!..
  16,60€
 • ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό κουτί στο σχήμα δεινοσαύρου! Διάβασε την ιστορία των τρομερών δεινοσαύρων και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 κομματιών!..
  11,10€
 • ΤΟ ΤΡΕΝΟ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα βιβλιαράκι με μια διασκεδαστική ιστορία για το τρένο και ένα απίθανο παζλ 72 κομματιών βρίσκονται μέσα σε ένα υπέροχο κουτί σε σχήμα τρένου, ιδανικό για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου...
  11,10€
 • ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Πάρε κι εσύ µέρος στο παιχνίδι µε αυτό το απίθανο βαλιτσάκι του µάστορα. Βρες µέσα 1 απίθανο βιβλιαράκι και 5 φανταστικά εργαλεία και µάθε πώς να κατασκευάζεις, να βιδώνεις και να βρίσκεις πάντα τη λύση σαν σωστός µάστορας!..
  9,90€
 • ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Πάρε κι εσύ µέρος στο παιχνίδι µε αυτό το απίθανο βαλιτσάκι του γιατρού. Βρες µέσα 1 απίθανο βιβλιαράκι και 5 ιατρικά εργαλεία και µάθε πώς να ανακουφίζεις τον βήχα και να ρίχνεις τον πυρετό σαν σωστός γιατρός!..
  9,90€
 • ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό κουτί στο σχήμα του παλατιού της Πόλι! Διάβασε την ιστορία της κακομαθημένης πριγκίπισσας Πόλι και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 κομματιών!..
  11,10€
 • ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό κουτί στο σχήμα πειρατικού καραβιού! Διάβασε την ιστορία του χαμένου καραβιού του πειρατή Πάρη και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 κομματιών!..
  11,10€
 • ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Την άνοιξη η φύση αναγεννιέται και όλοι προσμένουν με χαρά το Πάσχα! Διαβάστε την όμορφη ιστορία σε στιχάκια και διασκεδάστε συναρμολογώντας το μεγάλο παζλ, που δείχνει την πασχαλινή προετοιμασία στην ολάνθιστη φύση!..
  13,30€
 • ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ: ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:0-3,3-4Βοήθησε τα τρία γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο. Ξεδίπλωσε τα τρισδιάστατα σκηνικά του βιβλίου και διάβασε το παραµύθι καθώς παίζεις µε τις τέσσερις φιγούρες!..
  9,90€
 • ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΩ: Η ΦΑΡΜΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Η εκμάθηση νέων λέξεων γίνεται παιχνίδι με αυτό το πολύχρωμο παζλ από χοντρό χαρτόνι, που απεικονίζει μια μεγάλη και χαρούμενη φάρμα! Εκτός από το παζλ, το βαλιτσάκι αυτό περιέχει ένα βιβλίο με υπέροχα αυτοκόλλητα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να καλλιεργήσετε στα παιδιά σας πολλέ..
  11,10€
 • ΠΑΖΛ 2: ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:0-3,3-4Το παιδί σας θα µάθει τα αντίθετα φτιάχνοντας τα παζλ που υπάρχουν στο κουτί. Διαβάστε µαζί του το βιβλιαράκι και διασκεδάστε µε τα πιο µεγάλα ζώα του κόσµου!..
  12,20€
 • Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6 ..
  11,10€
 • Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (300 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8,9-11Ποιος είπε ότι η γεωγραφία είναι βαρετή; Ανακαλύψτε µέσα σε αυτό το κουτί ένα απίθανο παζλ 300 κοµµατιών µε τον παγκόσµιο χάρτη και έναν εικονογραφηµένο άτλαντα για να µάθετε τα διασηµότερα αξιοθέατα του κόσµου. Βρείτε πληροφορίες για τη χλωρίδα και την πανίδα κάθε ηπε..
  14,40€
 • Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (36 ΤΜΧ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κουτί στο σχήμα του Άι-Βασίλη! Διάβασε την ιστορία και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 36 τεμαχίων για να περάσεις αξέχαστες γιορτινές μέρες μαζί με τον Άι-Βασίλη!..
  11,10€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8,9-11Ανακάλυψε την ιστορία, τη λειτουργία και την τεχνολογία των τρένων! Πώς κατασκευάζονταν οι παλιές µηχανές τρένου; Πόσο γρήγορα τρέχουν τα σύγχρονα τρένα; Ανέβα σ’ ένα τρένο και ταξίδεψε στο θαυµαστό παρελθόν ενός από τα πιο διαδεδοµένα µέσα µεταφοράς στον κόσµο! Τέλος,..
  16,60€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8,9-11Μελέτησε τους διάφορους τύπους αεροπλάνων και ανακάλυψε πώς πετάνε. Μάθε τη συναρπαστική ιστορία των εφευρετών τους και πώς πέταξε το πρώτο αεροσκάφος. Τέλος, κατασκεύασε ένα µοντέλο Fokker Dr. 1, το ένδοξο τριπλάνο µε το οποίο πετούσε ο διάσηµος αεροπόρος Κόκκινος Βαρ..
  16,60€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Ταξίδεψε στο Διάστημα σαν ένας πραγματικός αστροναύτης! Διάβασε το βιβλίο και μάθε πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν, πόσο γρήγορα ταξιδεύει το φως από τον Ήλιο στη Γη, πόσο μεγάλος είναι ο Γαλαξίας μας και άλλα πολλά! Ύστερα, δοκίμασε τη μνήμη σου ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ!..
  18,80€
 • Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8 ..
  18,80€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: Η ΕΛΛΑΔΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Ταξίδεψε στην υπέροχη Ελλάδα μας και ανακάλυψε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για κάθε περιοχή, τόσο για τη σύγχρονη εποχή όσο και για το μακρινό παρελθόν, μέσα στο βιβλίο με τη φανταστική εικονογράφηση! Ύστερα συναρμολόγησε το παζλ 210 κομματιών και τοποθέτησε σωστά τα 1..
  18,80€
 • ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: Η ΓΗ
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Ήρθε η ώρα να κάνεις τον γύρο του κόσμου και να μάθεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον όμορφο πλανήτη μας. Μάθε τι βάθος έχουν οι ωκεανοί και δες από κοντά τα πιο μεγάλα και άγρια ζώα του κόσμου. ΟΒΑΛ Παζλ με 205 κομμάτια + ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ 32 ΣΕΛΙΔΩΝ!..
  18,80€
 • Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6 ..
  12,20€
 • ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ 3D
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Καλώς ήρθες! Ανακάλυψε τι σκαρώνει η χαριτωµένη κουκλίτσα µέσα στο σπιτάκι της, σε αυτό το υπέροχο βιβλίο µε κινούµενα µέρη! Συναρµολόγησε το διώροφο κουκλόσπιτο, διακόσµησέ το όπως σου αρέσει, µαγείρεψε µε την κούκλα στην κουζίνα και παίξε µε τα απίθανα παιχνίδια της!..
  16,60€
 • Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6 ..
  14,40€
 • Η ΡΟΖ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Ακολούθησε την Ντόλι και τον Τέντι σε µια συναρπαστική περιπέτεια κάτω από το φως του φεγγαριού. Διάβασε την ιστορία αγκαλιά µε τη νέα σου κουκλίτσα!..
  11,10€
 • Η ΘΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (72 ΤΜΧ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κουτί στο σχήμα της φάτνης! Διάβασε την ιστορία της Θείας Γέννησης και συναρμολόγησε το φανταστικό παζλ των 72 τεμαχίων!..
  11,10€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ: Η ΦΑΡΜΑ (ΜΕ 4 ΠΑΖΛ)
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Η μέρα ξεκινάει νωρίς στη φάρμα. Ο Θωμάς ο αγρότης έχει τόσο πολλά να κάνει! Διαβάζοντας το βιβλίο και φτιάχνοντας τα 4 παζλ θα μάθετε τους χώρους της φάρμας, τα φυτά και τα ζώα που υπάρχουν εκεί, καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο αγρότης για να τα περιποιείται. Καλή..
  16,60€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΚΥΒΟΥΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:0-3Διαβάστε το βιβλιαράκι που θα βρείτε στο κουτί και τοποθετήστε µαζί µε το παιδί σας τους 10 κύβους, τον έναν πάνω στον άλλον, για να φτιάξετε έναν εντυπωσιακό πύργο! Το µικρό σας θα µάθει τα σχήµατα και τους αριθµούς, και θα ανακαλύψει τη φύση και τα ζώα!..
  17,70€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4Οι πυροσβέστες είναι έτοιμοι για δράση! Κατασκεύασε ένα τρισδιάστατο πυροσβεστικό όχημα με ύψος που ξεπερνάει τα 40 εκ. Απόλαυσε, επίσης, την απίθανη ιστορία στο βιβλιαράκι που θα βρεις μέσα! Στο υπέροχο εικονογραφημένο βιβλιαράκι διάβασε τις περιπέτειες του γενναίου πυροσβέστη..
  17,70€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: ΤΟ ΕΛΚΗΘΡΟ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Συναρμολόγησε το τρισδιάστατο παζλ για να φτιάξεις ένα υπέροχο έλκηθρο ώστε να ταξιδέψεις παρέα με τον Αϊ-Βασίλη και τον βοηθό του! Επίσης, διάβασε το βιβλιαράκι και μάθε τι γίνεται την πιο μαγική νύχτα του χρόνου!..
  17,70€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Φόρεσε τη διαστηµική στολή σου, βάλε µπρος τις µηχανές του πυραύλου και απογειώσου σε ένα ταξίδι εξερεύνησης του Διαστήµατος! Συναρµολόγησε το τρισδιάστατο παζλ για να φτιάξεις έναν φανταστικό πύραυλο που θα σε ταξιδέψει ως το φεγγάρι! Επίσης, µε το υπέροχο βιβλιαράκι µπορε..
  17,70€
 • ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Η µαγειρική είναι απόλαυση! Διάβασε την ιστορία και µάθε τι µπορείς να αποθηκεύσεις στο ντουλάπι µε τα τρόφιµα. Αφού σιγουρευτείς ότι υπάρχει γάλα στο ψυγείο, συναρµολόγησε το τρισδιάστατο παζλ! Επιστρατεύοντας τη φαντασία σου, φτιάξε διάφορα νόστιµα πιάτα για τους αγαπηµέν..
  17,70€
 • ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ-ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΖΛ (100 ΤΜΧ.)
  Συγγραφέας: Ηλικία:5-6,7-8Θα ήθελες να οργώνεις τις θάλασσες σαν ατρόμητος πειρατής; Τότε, άνοιξε αυτό το κουτί, διάβασε το βιβλίο και συναρμολόγησε το παζλ, για να νιώσεις ότι ταξιδεύεις με τους φοβερούς θαλασσόλυκους!..
  16,60€
 • ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ 3D
  Συγγραφέας: Ηλικία:3-4,5-6Μάθε τα πάντα για τη ζωή στο αγρόκτημα! Μάθε πώς περνούν τις μέρες τους στο αγρόκτημα ο Φάνης και ο Θύμιος, σε αυτό το υπέροχο βιβλίο με κινούμενα μέρη! Συναρμολόγησε τον τρισδιάστατο στάβλο, βάλε τον Θύμιο να οργώσει, τάισε τα τέσσερα ζωάκια και μάθε τα πάντα για τη ζωή..
  16,60€