ΠΑΤΙΝΙΑ U- ZOOM

Στο powercore.gr θα βρείτε τη βραβευμένη σειρά πατινιών U-ZOOM με σκελετό από αλουμίνιο και πάτο από πλαστικό που τα κάνουν πολύ ανθεκτικά στα χτυπήματα. Όλα σε πολύ χαμηλές τιμές!

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM VALENTINO ROSSI ZMA46
  Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM VALENTINO ROSSI Τα καταπληκτικά πατίνια U-Zoom σχεδιάστηκαν για μικρά και μεγάλα παιδιά! Έχουν δύο τροχούς μπροστά και ένα τροχό πίσω, δίνωντας τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι,..
  82,50€
 • Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack ZMA1
  Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Jack Τα καταπληκτικά πατίνια U-Zoom σχεδιάστηκαν για μικρά και μεγάλα παιδιά! Έχουν δύο τροχούς μπροστά και ένα τροχό πίσω, δίνωντας τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από τ..
  75,90€
 • Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Fossil ZMA7
  Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Fossil Τα καταπληκτικά πατίνια U-Zoom σχεδιάστηκαν για μικρά και μεγάλα παιδιά! Έχουν δύο τροχούς μπροστά και ένα τροχό πίσω, δίνωντας τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από το παιχνί..
  75,90€
 • Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty ZMA2
  Kiddimoto: Πατίνι U-ZOOM Dotty Τα καταπληκτικά πατίνια U-Zoom σχεδιάστηκαν για μικρά και μεγάλα παιδιά! Έχουν δύο τροχούς μπροστά και ένα τροχό πίσω, δίνωντας τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από ..
  75,90€