ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ

Θέλετε να πάρετε ένα έξυπνο και πρωτότυπο δώρο για το παιδί σας αλλά έχετε... χάσει την μπάλα; Στο powercore.gr θα βρείτε τις πιο προσιτές και ευφάνταστες επιλογές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό!

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΣΥΛΛΑΣ 520129
  78 μαγνητικά κεφαλαία γράμματα για να μαθαίνουν τα παιδιά την ΑΒ! Μπορούν να “κολλήσουν” στις περισσότερες μεταλλικές επιφάνειες. ..
  4,90€
 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΖΑ ΔΕΣΥΛΛΑΣ 520128
  Με τον πίνακα δύο όψεων το παιδί μπορεί να σχηματίσει λέξεις με τα μαγνητικά γράμματα, να ζωγραφίσει με τις κιμωλίες, να γράψει με τον μαρκαδόρο ή να σβήσει με το σφουγγαράκι, Και όλα αυτά μαζί σε ένα βαλιτσάκι για εύκολη μεταφορά! ..
  3,99€
 • ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 520107
  Με τον πίνακα δύο όψεων το παιδί μπορεί να κάνει πράξεις με τους μαγνητικούς αριθμούς, να ζωγραφίσει με τις κιμωλίες να γράψει με τον μαρκαδόρο ή να σβήσει με το σφουγγαράκι. Και όλα αυτά μαζί σε ένα βαλιτσάκι για εύκολη μεταφορά! ..
  11,90€
 • Fidget Spinner FS-008, Plastic, 3 leaves με bearings, Red, 1 minute
    Fidget Spinner FS-008, Plastic, 3 leaves με bearings, Red, 1 minute           Anti-stress gadget. Σας βοηθάει να εστιάσετε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στην εργασία σας ή να ηρεμήσετε πλήρως, αποβάλλοντας το stress της καθημερινότητας.  ..
  0,93€
 • Fidget Spinner FS-006, Plastic, 3 leaves, Blue, 1 minute
    Fidget Spinner FS-006, Plastic, 3 leaves, Blue, 1 minute           Anti-stress gadget. Σας βοηθάει να εστιάσετε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στην εργασία σας ή να ηρεμήσετε πλήρως, αποβάλλοντας το stress της καθημερινότητας.     ..
  0,93€
 • Fidget Spinner FS-004, Plastic, 3 leaves, Black, 1 minute
    Fidget Spinner FS-004, Plastic, 3 leaves, Black, 1 minute           Anti-stress gadget. Σας βοηθάει να εστιάσετε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στην εργασία σας ή να ηρεμήσετε πλήρως, αποβάλλοντας το stress της καθημερινότητας.    ..
  0,93€
 • Fidget Spinner FS-009, Plastic, 3 leaves με bearings, Blue, 1 minute
    Fidget Spinner FS-009, Plastic, 3 leaves με bearings, Blue, 1 minute           Anti-stress gadget. Σας βοηθάει να εστιάσετε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στην εργασία σας ή να ηρεμήσετε πλήρως, αποβάλλοντας το stress της καθημερινότητας.  ..
  1,00€
 • Fidget Spinner FS-007, Plastic, 3 leaves με bearings, Black, 1.5 minute
    Fidget Spinner FS-007, Plastic, 3 leaves με bearings, Black, 1.5 minute           Anti-stress gadget. Σας βοηθάει να εστιάσετε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στην εργασία σας ή να ηρεμήσετε πλήρως, αποβάλλοντας το stress της καθημερινότητας. &n..
  1,00€
 • Fidget Spinner FS-005, Plastic, 3 leaves, Red, 1 minute
    Fidget Spinner FS-005, Plastic, 3 leaves, Red, 1 minute           Anti-stress gadget. Σας βοηθάει να εστιάσετε με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στην εργασία σας ή να ηρεμήσετε πλήρως, αποβάλλοντας το stress της καθημερινότητας.     ..
  0,93€