ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΕΣ

Στο Powercore θα βρείτε τα πάντα γύρω από τις παγωτομηχανές στις καλύτερες τιμές. Μεγάλη ποικιλία σε παγωτομηχανές για να βρείτε αυτό που θέλετε.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Παγωτομηχανή
  Παγωτομηχανή για σπιτικά παγωτά και γρανίτες Χωρητικότητα 0,8Lt Διαφανές καπάκι με πρακτικό στόμιο για άμεση προσθήκη υλικών στο μπολ Κούμπωμα ασφαλείας, Μπολ με ψυκτικό υγρό Έτοιμο παγωτό σε 20 λεπτά Περιλαμβάνει αντικολλητικό δίσκο για την κατάψυξη Εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός ..
  26,24€
 • KALORIK ΥΜ 1001 ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕ 7 ΒΑΖΑΚΙΑ ΓΙΑ 1400ML
  Φτιάξτε το δικό σας γιαούρτι με τη γιαουρτομηχανή που μπορεί να φτιάξει μέχρι και 1400 ml κάθε φορά. Διαθέτει 7 βαζάκια των 200 ml τα οποία μπορείτε να τα γεμίσετε με τα δικά σας υγιεινά υλικά και να τα πάρετε μαζί σας. Τα καπάκια από τα βάζα έχουν διαφορετικά καπάκια για να μπορείτε να ξεχωρίζετε ε..
  28,20€
 • KALORIK ICE 2500 R ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
  Μηχανή παρασκευής παγωτού και γιαουρτιού 2 σε 1. Φτιάξτε παγωτό και γιαούρτι εύκολα και γρήγορα με υλικά και συνδυασμούς που διαλέγετε εσείς. Απλά προσθέστε τα υλικά και η μηχανή θα σας φτιάξει το παγωτό ή το γιαούρτι της αρεσκείας σας. Διαθέτει δυο μπολ, ένα για γιαούρτι χωρητικότητας 1 λίτρου και ..
  47,05€