ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ ΠΑΝΕΛ MICA 2000W 44205

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ ΠΑΝΕΛ MICA 2000W 44205

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΛΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 44205
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:
Εξαντληθηκε
ΤΙΜΗ: 50,00€
Το προϊόν δεν μπορεί να προστεθεί στο καλάθι διότι εξαντλήθηκε!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο θερμοπομπός Πάνελ της Roller Kappatos, σας προσφέρει γρήγορη και σταθερή θέρμανση στον χώρο σας ως και σε σαράντα τετραγωνικά μέτρα κάλυψη χώρου. Για την βέλτιστη θερμαντική απόδοση με ταυτόχρονη οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος, σας δίνεται η επιλογή χρήσης δύο επιλογών ρύθμισης στις αντιστάσεις, σε ισχύ 1000 watt ή την μέγιστη των 2000 watt.
 
O ρυθμιζόμενος θερμοστάτης που φέρει ο θερμοπομπός πάνελ, σας παρέχει την ευκολία και την σιγουριά για την επιθυμητή από εσάς σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας.
 
Η φωτεινή λυχνία για την ένδειξη λειτουργίας και η αυτόματη προστασία υπερθέρμανσης, αποτελούν τις ασφαλιστικές δικλείδες για την ανέμελη χρήση του θερμοπομπού πάνελ της Roller Kappatos.
 
Η χαρακτηριστική ευκολία μετακίνησης του θερμοπομπού πάνελ, σε όποιον χώρο σας θέλετε να θερμάνετε, επιτυγχάνεται με την στήριξη του σε τέσσερις ανεξάρτητους τροχούς. Σε περίπτωση που η σταθερή του στήριξη σε έναν τοίχο σας, αποτελεί λύση για εσάς, η Roller Kappatos έχει φροντίσει και για αυτή την δυνατότητα στις επιλογές σας.
 
‘Oπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές της Roller Kappatos, ο θερμοπομπός πάνελ φέρει την ευρωπαϊκή πιστοποίηση και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Η εγγύηση που τον συνοδεύει για δύο χρόνια σας καλύπτει πλήρως, προσφέροντας σας την εξασφάλιση για την επιλογή σας στα προϊόντα της Roller Kappatos.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ (0)

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Ετικέτες:
Ετικέτες: ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ, MICA