ΤΑΝΑΛΑΚΙΑ

Tαναλάκια ιδανικά για την εκγύμναση των μυών των χεριών στις συμφερότερες τιμές της αγοράς από την PowerCore

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • YUNMAI όργανο εκγύμνασης χεριών YMPS-A293, περιστροφικό, μαύρο YMPS-A293
  YUNMAI όργανο εκγύμνασης χεριών YMPS-A293, περιστροφικό, μαύρο Αυτό το όργανο εκγύμνασης χεριών της Yunmai προσφέρει έναν ευχάριστο τρόπο να γυμνάσετε τα χέρια σας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Έχει το σχήμα ενός τιμονιού και στο εσωτερικό του έχει μια μπάλα. Σκοπός είναι να κινείται τα χέρια σας με τέτ..
  17,89€
 • Τανάλια χεριών GYM-0012, μαύρη GYM-0012
  Τανάλια χεριών GYM-0012, μαύρη Η τανάλια χεριών είναι μια εξαιρετική συσκευή γυμναστικής! Σας επιτρέπει να εκπαιδεύετε τους μυς του αντιβραχίου σας και να ενισχύσετε τη δύναμη του χεριού σας. Η άσκηση με τανάλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αποκατάσταση ή ενίσχυση των μυών του χεριού κα..
  2,73€
 • Τανάλια χεριών GYM-0011, μπλε GYM-0011
  Τανάλια χεριών GYM-0011, μπλε Η τανάλια χεριών είναι μια εξαιρετική συσκευή γυμναστικής! Σας επιτρέπει να εκπαιδεύετε τους μυς του αντιβραχίου σας και να ενισχύσετε τη δύναμη του χεριού σας. Η άσκηση με τανάλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αποκατάσταση ή ενίσχυση των μυών του χεριού και..
  0,82€
 • ΤΑΝΑΛΑΚΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΠΟΔΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 5,5mm - AMILA 44005
  Ταναλάκια χεριών με πολύ δυνατό ελατήριο 5,5mm  amila 44005,ιδανικά για την εκγ΄θμναση των μυών των χεριών στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς από την PowerCore   Ελατήριο:5,5mm, πολύ πιο δυνατό από τα άλλα ταναλάκια Λοιπά Χαρακτηριστικά:Με πολύ δυνατό ελατήριο Τεμάχια:2 ..
  4,00€
 • ΤΑΝΑΛΑΚΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ 4,5ΜΜ - AMILA 44033
  Ταναλάκια χεριών με ενισχυμένο ελατήριο 4,5mm amila 44033,ιδανικά για την σωστή εκγύμναση των μυών των χεριών,στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς από την PowerCore   Ελατήριο:4,5mm Λοιπά Χαρακτηριστικά:• Με ενισχυμένο ελατήριο • Soft χειρολαβές Συσκευασία:Clam Pack Τεμάχια:2 Υλικό:..
  4,90€
 • Ταναλακι χεριων με ρυθμιζομενη αντισταση 10-40kg 44076
  Ταναλάκι χεριών με ρυθμιζόμενη αντίσταση 10-40kg amila 44076,ιδανικό για την εκγύμναση των μυών του χεριού,στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς από την PowerCore   Αντίσταση:Ρυθμιζόμενη 10-40kg Λοιπά Χαρακτηριστικά:Με ρυθμιστή αντίστασης Τεμάχια:1 ..
  11,40€
 • ΤΑΝΑΛΑΚΙ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 10-40KG - AMILA 44080
  Ταναλάκι χεριών με ρυθμιζόμενη αντίσταση 10-40kg amila 44080,ιδανικό για την εκγύμναση των μυών του χεριού στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς από την PowerCore   Αντίσταση:Ρυθμιζόμενη 10-40kg Λοιπά Χαρακτηριστικά:Με ρυθμιστή αντίστασης Συσκευασία:Blister Τεμάχια:1 ..
  10,50€
 • Ταναλάκι αλουμινένιο 90kg
  Δυνατή λαβή γερό κράτημα, μέγιστη αντίστασηΕνώ υπάρχουν πολλές ασκήσεις στο γυμναστήριο, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη για να εκγυμνάσετε την λαβή σας. Με την σειρά αλουμινένιων Hand Grips από την AMILA θα μπορείτε να γυμνάσετε αυτό το κομμάτι του σώματος σας πολύ καλά. Δεν είναι από τα συνηθισμέν..
  9,30€
 • Ταναλάκι αλουμινένιο 70kg
  Δυνατή λαβή γερό κράτημαΕνώ υπάρχουν πολλές ασκήσεις στο γυμναστήριο, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη για να εκγυμνάσετε την λαβή σας. Με την σειρά αλουμινένιων Hand Grips από την AMILA θα μπορείτε να γυμνάσετε αυτό το κομμάτι του σώματος σας πολύ καλά. Δεν είναι από τα συνηθισμένα ταναλάκια, με τα ..
  9,30€
 • Ταναλάκι Αλουμινένιο 45kg
  Δυνατή λαβή γερό κράτημα, επαγγελματικό αξεσουάρ.Ενώ υπάρχουν πολλές ασκήσεις στο γυμναστήριο, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη για να εκγυμνάσετε την λαβή σας. Με την σειρά αλουμινένιων Hand Grips από την AMILA θα μπορείτε να γυμνάσετε αυτό το κομμάτι του σώματος σας πολύ καλά. Δεν είναι από τα συνη..
  8,90€
 • Ταναλάκι αλουμινένιο 115kg
  Δυνατή λαβή γερό κράτημα, μέγιστη αντίστασηΕνώ υπάρχουν πολλές ασκήσεις στο γυμναστήριο, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη για να εκγυμνάσετε την λαβή σας. Με την σειρά αλουμινένιων Hand Grips από την AMILA θα μπορείτε να γυμνάσετε αυτό το κομμάτι του σώματος σας πολύ καλά. Δεν είναι από τα συνηθισμέν..
  9,80€