ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Επιτραπέζια στρατηγικής για δυνατούς παίκτες και ατέλειωτες ώρες σκέψης και διασκέδασης.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΒΙΚΙΝΓΚΣ,ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 12+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 70' Γλώσσες: Ελληνικά Το παιχνίδι διαδραματίζεται στα χρόνια της κυριαρχίας των Βίκινγκς. Ως πολεμιστές Βίκινγκ, προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τον Τοπικό Άρχοντα κάνοντας επιδρομές σε ανυποψίαστους οικισμούς. Πρέπει να στρατολογήσετε πλήρωμα, να μαζ..
  28,35€
 • CITADELS CLASSIC (GREEK) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-7 10+
  Παίχτες: 2-7 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Συναγωνίζεστε με τους αντιπάλους σας για να γίνετε ο Μεγάλος Πολεοδόμος του βασιλείου. Για να τα καταφέρετε, πρέπει να ζητήσετε τη χρησιμοποιήσετε μια σειρά από χαρακτήρες, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την πόλη σας… ..
  11,90€
 • ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-8 14+
  Παίχτες: 1-8 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 90' Γλώσσες: Ελληνικά Το «Σέρλοκ Χολμς, Ιδιωτικός Ερευνητής» είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας, όπου οι παίκτες προσπαθούν να λύσουν μυστηριώδεις υποθέσεις. Εφοδιασμένοι με ένα αντίτυπο των Τάιμς, ένα χάρτη του Λονδίνου, ένα ευρετήριο και - το π..
  33,55€
 • ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΡ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 14+
  Το βασίλειο της Άντορ βρίσκεται σε κίνδυνο! Μέσα από τα δάση και τα βουνά, οι εχθροί του Βασιλιά Μπράντουρ έχουν κινητοποιήσει τις δυνάμεις τους και έχουν ξεκινήσει την πορεία τους προς το κάστρο. Μόνο η ομάδα των ηρώων σας μπορεί να τους σταματήσει. Εμπρός λοιπόν! Περιεχόμενα: 6 ταμπλό, 72 μεγάλες ..
  33,55€
 • ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MUNCHKIN 3 ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ KA110468
  Περιγραφή Στα Μοιραία Λάθη θα βρείτε ακόμη 112 κάρτες για το αγαπημένο σας παιχνίδι όπου σκοτώνετε τέρατα και αρπάζετε τον θησαυρό τους. Παίξτε με μία καινούρια φυλή: τους Γνώμους! Δοκιμάστε την κλάση του Βάρδου. Αντιμετωπίστε τη Μεθυσμένη Μπεκάτσα, τον Ζόρικο Γάιδαρο αλλά και την Κακιά Πεθερά! ..
  11,45€
 • TAKENOKO GR ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 8+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Πριν από πολλά-πολλάχρόνια, ο Αυτοκράτορας της Κίνας δώρισε ως σύμβολο φιλίας στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας ένα αρκουδάκι Πάντα. Σας έχει ανατεθεί η ευαίσθητη αποστολή της φροντίδας του Πάντα, αλλά και του Αυτοκρατορικού κήπου ..
  34,40€
 • ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 1888 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 10+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Με αυτό το παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει τη στρατηγική ενός παιχνιδιού με κάρτες με τα στοιχεία ενός αστυνομικού μυστηρίου, η σκοτεινή υπόθεση του Τζακ του Αντεροβγάλτη ξαναβγαίνει στο φως: Καθώς τα θύματα αποκαλύπτονται το ένα μ..
  10,00€
 • ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΕΣΤ ΕΝΤ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 1-8 16+
  Λύστε 10 μυστήρια στο Βικτωριανό Λονδίνο! Το Σέρλοκ Χολμς Ιδιωτικός Ερευνητής είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας, όπου οι παίκτες προσπαθούν να λύσουν μυστηριώδεις υποθέσεις ανακρίνοντας υπόπτους, ψάχνοντας σε εφημερίδες και περπατώντας στους δρόμους αναζητώντας στοιχεία. Όταν ολοκληρώσετε την έρευνά σα..
  33,55€
 • STONEMAIER GAMES SCYTHE ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-5 14+
  Είναι μία εποχή αναταραχής στην Ευρώπη του 1920. Οι στάχτες από τον πρώτο μεγάλο πόλεμο εξακολουθούν να λερώνουν το χιόνι. Η καπιταλιστική πόλη-κράτος γνωστή απλά ως \"The Factory\", η οποία τροφοδότησε τον πόλεμο με βαριά τεθωρακισμένα mechs, έκλεισε τις πόρτες της, εφιστώντας την προσοχή πολλών κο..
  69,80€
 • SPLENDOR-Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 10+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλώσσες: Ελληνικά Από ακατέργαστα πετράδια,φτιάξτε αριστουργήματα! Επενδύστε σε ορυχεία,στείλτε τα πλοία σας σε όλο τον κόσμο,και προσλάβετε τους πιο διάσημους τεχνίτες. Χτίστε μια εμπορική αυτοκρατορία και δεχτείτε την επίσκεψη σπουδαίων ευγενών..
  33,20€
 • K2 REBEL REB266169
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά Το K2 είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βουνό στη Γη αλλά και το πιο θανάσιμο. Γνωστό ως και Άγριο Βουνό καθώς σε αυτό σκοτώνονται ένας στους τέσσερις ορειβατών. Τώρα είναι η δική σας ομάδα που πρέπει να επιβιώσει και να σκαρφ..
  35,75€
 • ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 10+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Ελληνικά Εκείνες οι εποχές ήταν πράγματι δύσκολες. Οι πρόγονοί μας δούλευαν με τα χέρια και τα πόδια τους χρησιμοποιώντας πρωτόγονα μέσα για να δαμάσουν την άγονη γη. Βέβαια, η πρόοδος δεν περιορίστηκε στη γεωργία. Οι άνθρωποι πάντα έψαχ..
  37,50€
 • ΚΑΙΣΣΑ WINGSPAN – ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΤΕΡΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-5 10+
  Είστε λάτρεις των πτηνών – ερευνητές, παρατηρητές, ορνιθολόγοι και συλλέκτες – και προσπαθείτε να ανακαλύψετε και να προσελκύσετε τα καλύτερα πτηνά στα καταφύγια άγριας ζωής σας. Κάθε πτηνό επεκτείνει μια αλυσίδα ισχυρών συνδυασμών σε κάποιον από τους βιοτόπους σας. Οι βιότοποι με τη σειρά τους σας ..
  49,90€
 • ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MUNCHKIN 4 ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΖΥΓΙΑ (ΕΠΕΚΤΑΣΗ)
  Περιγραφή ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ… ΝΑ ΙΠΠΕΥΣΕΤΕ; Οι σπουδαίοι ήρωες χρειάζονται σπουδαία υποζύγια για να τους μεταφέρουν στη μάχη. Και οι σπουδαίοι Munchkin χρειάζονται εξωφρενικά ισχυρά υποζύγια. Καλπάστε μέσα στο μπουντρούμι πάνω στην Τίγρη, το Δράκο, το γιγάντιο Τσιντσιλά (εικονογραφημένο από ..
  10,90€
 • ROOT LEDER GAMES LED01000
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Αγγλικά Το Root είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας και πολέμου στο οποίο 2 έως 4 (6 με την επέκταση του Riverfolk) μάχονται για τον έλεγχο μιας τεράστιας άγριας περιοχής. Ο παράνομος Marquise de Cat έχει καταλάβει το μεγάλο δάσος, με στόχ..
  53,89€
 • MARVEL CHAMPIONS: THE GALAXY'S MOST WANTED EXPANSION FFMC16
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά Επέκταση: Ναι Αυτές οι γαλαξιακές περιπέτειες περιλαμβάνουν τους ήρωες που όλοι οι φαν αγάπησαν: Rocket Raccoon και Groot και εχθρούς όπως ο Ronan the Accuser και ο Collector. ..
  42,99€
 • ISLE OF SKYE-Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-5 8+
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 40' Γλώσσες: Ελληνικά, Εβραϊκά Πέντε φυλές μάχονται για την κυριαρχία των Χάιλαντς, αλλά μόνο ο ηγέτης που θα αναπτύξει καλύτερα τα εδάφη της φυλής του και θα χρησιμοποιήσει πιο έξυπνα το εμπόριο θα γίνει βασιλιάς του Νησιού… Την επόμενη φορά τα ..
  23,90€
 • INTRIGO ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 13+
  Είστε ο αρχηγός μιας από τις σπουδαιότερες οικογένειες της Βενετίας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε διαθέσιμο μέσο για να κερδίσετε την υποστήριξη των φατριών της πόλης. Στις υπόγειες στοές του παλατιού θα δημιουργήσετε τις συμμαχίες που θα σας κάνουν το νέο Δόγη. Όπλα σας: η συνομωσία, η ίντριγκ..
  18,90€
 • HUNT FOR THE RING ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-5 13+
  Το Hunt for the Ring είναι μια αναμέτρηση που θα σας οδηγήσει σε ένα νέο ταξίδι στη Μέση Γη. Ο ένας παίκτης καθοδηγεί τον Μπίλμπο Μπάγκινς και τους Χόμπιτ φίλους του από το σπίτι τους στο Σάιρ έως το καταφύγιο του Σχιστού Λαγκαδιού, όπου θα αποφασιστεί η μοίρα του Ενός Δαχτυλιδιού. Χρησιμοποιώντας μ..
  31,78€
 • GLOOMHAVEN - JAWS OF THE LION ΠΑΙΚΤΕΣ 1-4 12+
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά   Το Gloomhaven: Jaws of the Lion είναι ένα πλήρως αυτόνομο συνεργατικό campaign παιχνίδι τακτικής μάχης, που λαμβάνει χώρα στο μοναδικό φανταστικό κόσμο των υπόλοιπων παιχνιδιών της σειράς. Οι παίκτες θα αναλάβου..
  45,80€
 • EVERDELL ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ STG2600
  Μέσα από την πανέμορφη κοιλάδα του Everdell, κάτω από τα κλαδιά των πανύψηλων δένδρων, ανάμεσα σε ρυάκια και βρύα, ένας πολιτισμός ζώων του δάσους καλλιεργείται και επεκτείνεται. Από το Everfrost έως το Bellsong, πολλά χρόνια έχουν έρθει και φύγει, αλλά έχει έρθει η ώρα να εγκατασταθούν νέες περιοχέ..
  59,70€
 • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 12+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Ελληνικά Στο παιχνίδι αυτό, γίνεστε ένας από τους χαρακτήρες που συντρόφεψαν τον Marco Polo στα ταξίδια του. Ξεκινάτε από τη Βενετία και σχεδιάζετε τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε ποια διαδρομή υπόσχετ..
  37,30€
 • ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-7 10+
  Παίχτες: 2-7 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλωσσικά ανεξάρτητο: Ναι Γλώσσες: Ελληνικά Ηγηθείτε μιας από τις επτά μεγάλες πόλεις της Αρχαιότητας. Εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ύλες της γης σας, πάρτε μέρος στην αέναη πορεία της προόδου, αναπτύξτε εμπορικές σχέσεις και επιδείξτε τη στρ..
  39,00€
 • Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ - DOMINION ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 13+
  Είστε ένας μονάρχης, όπως και οι γονείς σας πριν από εσάς, ο κυβερνήτης ενός μικρού βασιλείου γεμάτου ποτάμια και λιβάδια. Σε αντίθεση όμως με τους γονείς σας, εσείς έχετε ελπίδες και όνειρα! Θέλετε ένα μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο βασίλειο, με περισσότερα ποτάμια και μεγαλύτερη ποικιλία δέντρων. Θέ..
  27,90€
 • ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ 2Η 'ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-5 8+
  Μάθετε πως παίζεται σε αυτό το βίντεο! Έχοντας σαν σκηνικό τα Μεσαιωνικά κάστρα, τα μοναστήρια και τους αγρούς του Μυστρά, οι παίκτες προσπαθούν να αυξήσουν την κυριαρχία τους αξιοποιώντας την ακολουθία τους που είναι ιππότες, καλόγεροι, γεωργοί αλλά και ληστές. Κάθε παίκτης με τη σειρά του τοποθετε..
  20,68€
 • ΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-5 6+
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 6+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλώσσες: Ελληνικά Γίνεται «Πανταμόνιο» καθώς κάθε παίκτης προσπαθεί να είναι ο πρώτος που θα ξεφορτωθεί όλα του τα ζάρια! Αν φέρετε Πάντα, μπορείτε να τα δώσετε στους άλλους παίκτες. Αν φέρετε σταγόνες νερού αυτό θα εξατμιστεί απ’ το παιχν..
  11,00€
 • VIENNA CONNECTION POR383201
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 15+ Διάρκεια παιχνιδιού: 95' Γλώσσες: Αγγλικά Το Vienna Connection είναι ένα αυτόνομο επιτραπέζιο που χρησιμοποιεί μηχανισμούς εμπνευσμένους από το Detective: A Modern Crime Board Game. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες ‘μετατρέπονται’ σε πράκτορες της CIA και ταξιδε..
  45,50€
 • TANG GARDEN
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά Η Δυναστεία Tang θεωρείται ως η πρώτη χρυσή εποχή της κλασικής Κίνας και των περίφημων κήπωτν της. Ο Αυτοκράτορας Xuanzong έχτισε τους μεγαλοπρεπείς αυτοκρατορικούς κήπους, ως ένα μνημείο της ίδιας της ζωής και της εξου..
  60,00€
 • SPARTACUS: THE BOARD GAME GF9SPAR01 GALE FORCE NINE
  Παίχτες: 3-4 Ηλικία: 17+ Διάρκεια παιχνιδιού: 160' Γλώσσες: Αγγλικά Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γρήγορου ρυθμού το οποίο θα σας ταξιδέψει στην Αρχαία Ρώμη. Περιλαμβάνει πισώπλατα μαχαιρώματα, βίαιες μονομαχίες και σκληρό εμπόριο. Το παιχνίδι εξελίσσεται σε 3 φάσεις: PLOTS & SCHEME..
  51,60€
 • POWER GRID ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-6 12+
  Ένα παιχνίδι με πολλά βολτ! Να κερδίσω χρήματα μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας; Να κερδίσω ΠΟΛΛΑ χρήματα μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας; Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα!!! Να επιλέξω άνθρακα ή πετρέλαιο για πρώτη ύλη, ή θα υπάρξει στο μέλλον έλλειψη αυτών των καυσίμων; Υπάρχει προοπτική στην καύση των σκουπιδιώ..
  31,90€
 • POINT SALAD - ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-6 12+
  Παίχτες: 2-6 Διάρκεια παιχνιδιού: 20' Ηλικία:12+ Γλώσσες: Ελληνικά To Point Salad είναι ένα γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι καρτών για όλη την οικογένεια! Μαζέψτε λαχανικά και κάρτες πόντων από μια αγορά που συνεχώς αλλάζει. Συνδυάστε τις κάρτες λαχανικών με τις σωστές κάρτες πόντων γ..
  14,00€
 • NIDAVELLIR BRG004
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Επέκταση: Όχι Γλώσσα: Αγγλικά Το Nidavellir, το βασίλειο των Νάνων, απειλείται από τον δράκο Fafnir. Ως ένας σεβαστός Elvaland, κλήθηκες από τον Βασιλιά. Αναζήyou have been appointed by the King. Ψάξτε σε κάθε ταβέρνα του βασιλείου, π..
  35,41€
 • IMPERIAL STRUGGLE
  Παίχτες: 2 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 180' Γλώσσες: Αγγλικά To 1697 ο Βασιλιάς Ήλιος, Λουδοβίκος ο 14ος, βγήκε από μια δεκαετία πολέμων με τις φιλοδοξίες του για επέκταση και κυριαρχία να είναι ακόμα ανικανοποίητες. Ταυτόχρονα, ο Βασιλιάς Γουίλιαμ III της Αγγλίας κάθισε στο θρόνο..
  60,00€
 • DOOM: ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 12+
  Το Doom, το παιχνίδι-ορόσημο στους υπολογιστές, έρχεται τώρα από το μόνιτορ στο τραπέζι σας! Στο επιτραπέζιο αυτό παιχνίδι, ένας παίκτης παίρνει τον έλεγχο των ορδών των εισβολέων που έχουν κατακλύσει τη βάση της UAC στον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γίνονται σκληροτράχηλοι marines, οι οποίοι πολεμ..
  37,90€
 • CIVILIZATION-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 14+
  Το Sid Meier’s Civilization: Νέα Εποχή μετατρέπει την διάσημη σειρά παιχνιδιών για υπολογιστές σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής. Οι παίκτες καθοδηγούν τα έθνη τους σε έναν αγώνα για εδάφη, τεχνολογία, και θαύματα που αλλάζουν τους κανόνες. Το να παίξετε ένα γύρο είναι τόσο απλό όσο το να παίξ..
  49,99€
 • ARES GAMES - LAST AURORA ARTG012
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 70' Επέκταση: Όχι Η ραδιενεργή σκόνη από τον Τελευταίο Πόλεμο πάγωσε τις βόρειες χώρες. Στην παγωμένη έρημο, ελάχιστοι επιζώντες ζούνε σε μια άθλια κατεψυγμένη κόλαση καθώς τα αγαθά του ‘παλιού’ κόσμου έχουν πλέουν εξαλειφθεί και το ταξίδι ..
  47,89€
 • A GAME OF THRONES: O ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 3-5 18+
  O Βασιλιάς Ρόμπερτ είναι νεκρός. Οι Μεγάλοι Οίκοι των Επτά Βασιλείων βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου, καθένας αποφασισμένος να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την κυριαρχία ή να καταρρεύσει. Οι Οίκοι Μπαράθηον, Λάννιστερ, Σταρκ, Ταργκάρυεν και Ταϊρέλ συναγωνίζονται για το υπέρτατο έπαθλο στο Γουέστερος..
  47,90€
 • 7 WONDERS: DUEL (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2 10+
  Παίχτες: 2 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλώσσες: Ελληνικά Αναπτύξτε τις επιστήμες και το στρατό σας, κατασκευάστε εντυπωσιακά κτίρια κα οδηγήστε τον πολιτισμό σας στη νίκη! Το 7 Wonders Duel είναι ένα  αυτόνομο παιχνίδι στον κόσμο του 7 Wonders (7 Θαύματα του Κόσμου). Σχεδια..
  24,80€
 • ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 10+
  Ευρώπη, την περίοδο του Μεσαίωνα: οι παίκτες γίνονται τεχνίτες που παράγουν μια μεγάλη γκάμα Προϊόντων στις Βιοτεχνίες τους. Χρησιμοποιήστε τους Εργάτες σας και τις αλυσίδες παραγωγής σας για να αποκτήσετε τα περισσότερα προϊόντα και να φτάσετε στη νίκη!  Περιεχόμενα: 110 κάρτες, κανόνες ..
  8,90€
 • ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-5 13+
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 13+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρουμάνικα, Τσέχικα Βρισκόμαστε στην Αρχαία Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Οι μεγάλες πόλεις-κράτη της εποχής (Σπάρτη, Αθήνα, Κόρινθος, Θήβα και Άργος) έχουν αρχίσει να αναπτύσσοντα..
  54,80€
 • ΗΡΑ & ΔΙΑΣ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2 12+
  Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και η γυναίκα του η Ήρα, συχνά διαφωνούν για θέματα της Γης αλλά και του Ολύμπου. Αυτή τη φορά όμως η διαφορά ξεκίνησε από μια απιστία του Δια με την ιέρεια της Ήρας, την Ιώ και κατέληξε σε άγρια διαμάχη, με τον Δία και την Ήρα να καλούν τους άλλους θεούς του Ολύμπου αλλά ..
  10,90€
 • ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΣΚΑΚΙ - ΝΤΑΜΑ - ΤΑΒΛΙ 100735
  Απολαύστε μια συναρπαστική παρτίδα Σκάκι – Ντάμα – Τάβλι με τον αντίπαλό σας, πάνω στο όμορφο ξύλινο ταμπλό (διαστάσεις 29 x 29 x 2 εκ.) και αναπτύξτε τη στρατηγική σας με συμμάχους τα ξύλινα πιόνια του παιχνιδιού! Περιέχει κανόνες και στα Αγγλικά. ..
  19,90€
 • WESTERN LEGENDS
  Παίχτες: 2-6 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Αγγλικά Το Western Legends είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας ανοιχτού κόσμου, στην Άγρια Δύση! Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο εμβληματικών χαρακτήρων της εποχής και προσπαθούν να γίνουν ξακουστοί με διάφορους τρόπους: τζόγο, ληστείες..
  60,00€
 • UNDERWATER CITIES - RIO GRANDE GAMES DEL001
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 110' Επέκταση: Όχι Το Underwater Cities είναι ένα παιχνίδι για 1-4 παίκτες και διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά ανά παίκτη. Οι παίκτες αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα μυαλά της Γης τα όποια έχουν κληθεί λόγω του υπερπληθυσμού του πλανήτη, να βρουν..
  54,89€
 • ROOM 25 (NEW EDITION) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-6 13+
  Παίχτες: 1-6 Ηλικία: 13+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλώσσες: Ελληνικά 25 δωμάτια, 10 γύροι, 4 κρατούμενοι, 2 φρουροί – μόνο 1 έξοδος… Το ROOM 25 είναι ένα γρήγορο και συναρπαστικό παιχνίδι για 1 έως 6 παίκτες με 5 διαφορετικούς τρόπους παιξίματος, από παιχνίδι πλήρους συνεργασίας έως παιχνίδι για ..
  31,90€
 • POWER GRID : ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-6 13+
  Το Χρηματιστήριο Αξιών σας προσφέρει μια εντελώς καινούργια εμπειρία παιχνιδιού για το Power Grid. Αγοράζοντας μετοχές, οι παίκτες προσπαθούν να ελέγξουν εταιρείες, κερδίζοντας περισσότερο πλούτο. \ Εκτός από το Χρηματιστήριο, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο ακόμα παραλλαγές: • Στη..
  16,90€
 • PANDEMIC: REIGN OF CTHULHU ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 14+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 40' Γλώσσες: Ελληνικά Πλάσματα του αρχαίου κακού, γνωστά ως οι Μεγάλοι Παλαιοί, απειλούν να ξεφύγουν από την κοσμική τους φυλακή και να ξυπνήσουν στον κόσμο μας. Όσα γνωρίζετε και αγαπάτε μπορεί να καταστραφούν από το χάος και την τρέλα. Μπορείτε μ..
  34,90€
 • PANDEMIC (ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 8+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Μπορείτε να σώσετε την ανθρωπότητα; Ως έμπειρα μέλη μιας ομάδας ειδικών επιστημόνων, πρέπει να αντιμετωπίσετε τέσσερεις θανατηφόρες ασθένειες μέχρι να ανακαλύψετε τις θεραπείες τους. \ Εσείς και οι συμπαίκτες σας θα ταξιδ..
  28,10€
 • MR. JACK ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2 9+
  1888, Λονδίνο, συνοικία Γουάιτ-Τσάπελ. Η νύχτα ρίχνει το σκοτεινό πέπλο της στα στενά δρομάκια, και μόνο λίγες γωνιές παραμένουν φωτισμένες. Οκτώ ερευνητές έχουν μαζευτεί για να πιάσουν τον διαβόητο Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Όμως δεν ξέρουν ότι ο Τζακ έχει πάρει τη θέση ενός από αυτούς. Στο Mr. Jack, ο..
  28,90€
 • MEADOW REBEL REB615809
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Αγγλικά Το Meadow είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πάνω από 200 κάρτες ζωγραφισμένες στο χέρι. Στο παιχνίδι οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των εξερευνητών και αγωνίζονται μεταξύ τους για τον πιο έμπειρο γνώστη της Φύσης. Γ..
  48,19€
 • Le Havre ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ASMMFG3518
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Αγγλικά Φέρτε στο μυαλό σας την βόρεια ακτή του Αγγλικού Καναλιού στην περιοχή της Νορμανδίας της Γαλλία. Εκεί βρίσκεται το εξαίσιο λιμάνι του Le Havre. Στο κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι, Le Havre, ανταγωνίζεστε να γίνετε ο κορυφαίος ..
  59,99€
 • KENJIN: Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 10+
  Οδηγημένοι από τη δίψα τους για δύναμη ή την επιθυμία τους να φέρουν την ειρήνη, οι μεγάλοι Άρχοντες της φεουδαρχικής Ιαπωνίας έχουν εμπλακεί σε έναν ανελέητο πόλεμο. Είστε ένας από αυτούς τους άρχοντες και τα σύνορά σας απειλούνται. Μπορείτε να προβλέψετε τα σχέδια του εχθρού, να καθοδηγήσετε τα στ..
  13,90€
 • GALAKTA THIS WAR OF MINE: THE BOARD GAME
  Παίχτες: 1-6 Ηλικία: 18+ Διάρκεια παιχνιδιού: 90' Γλώσσες: Αγγλικά Το This War Of Mine: The Board Game είναι η επιτραπέζια προσαρμογή του βραβευμένου βιντεοπαιχνιδιού που απεικονίζει το δράμα των αμάχων που παγιδεύτηκαν σε μία πόλη διαλυμένη από τον πόλεμο. Θα μπείτε σε αυτήν την εμπειρία ω..
  63,00€
 • DUNGEON & DRAGONS: LEGEND OF DRIZZT ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-5 12+
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά Οι περιπέτειες του Drizzt Do’Urden, του ήρωα των βραβευμένων βιβλίων από τον συγγραφέα R.A. Salvatore, ζωντανεύουν σε αυτό το συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι. Πάρτε το ρόλο του θρυλικού drow ranger ή ενός από τους διάση..
  53,90€
 • DISCWORLD ΑΝΚ ΜΟΡΠΟΡΚ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 11+
  Καλώς ορίσατε στην Ανκ-Μόρπορκ – την παλαιότερη, σπουδαιότερη, αλλά και βρωμερότερη πόλη του Discworld του Terry Pratchett, ένα μέρος όπου οι μπελάδες κρύβονται σε κάθε γωνία… αλλά και κάρτα! Πάρτε το ρόλο μιας από τις επτά προσωπικότητες που ανταγωνίζονται για να αποκτήσουν τον έλεγχο της πόλης, κα..
  37,90€
 • ARCHITECTS OF THE WEST KINGDOM
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 70' Γλωσσικά ανεξάρτητο: Ναι Γλώσσες: Αγγλικά Το Architects of the West Kingdom βρίσκεται στο τέλος του Carolingian Empire, γύρω στο 850 μ.Χ. Ως βασιλικοί αρχιτέκτονες, οι παίκτες ανταγωνίζονται για να εντυπωσιάσουν τον βασιλιά τους και ν..
  50,00€