ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Επιτραπέζια στρατηγικής για δυνατούς παίκτες και ατέλειωτες ώρες σκέψης και διασκέδασης.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DUNE: HOUSE SECRETS PORTAL GAMES POR384192
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 160' Γλώσσες: Αγγλικά Ταξιδέψτε στον συγκλονιστικό κόσμο του πλανήτη Arrakis με το νέο συνεργατικό παιχνίδι Dune: House Secrets Σε αυτό το παιχνίδι περιπέτειας, οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους επαναστατών που καλούνται να φέρουν εις ..
  33,99€
 • ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MUNCHKIN 4 ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΖΥΓΙΑ (ΕΠΕΚΤΑΣΗ)
  Περιγραφή ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ… ΝΑ ΙΠΠΕΥΣΕΤΕ; Οι σπουδαίοι ήρωες χρειάζονται σπουδαία υποζύγια για να τους μεταφέρουν στη μάχη. Και οι σπουδαίοι Munchkin χρειάζονται εξωφρενικά ισχυρά υποζύγια. Καλπάστε μέσα στο μπουντρούμι πάνω στην Τίγρη, το Δράκο, το γιγάντιο Τσιντσιλά (εικονογραφημένο από ..
  10,00€
 • MARVEL CHAMPIONS: THE GALAXY'S MOST WANTED EXPANSION FFMC16
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά Επέκταση: Ναι Αυτές οι γαλαξιακές περιπέτειες περιλαμβάνουν τους ήρωες που όλοι οι φαν αγάπησαν: Rocket Raccoon και Groot και εχθρούς όπως ο Ronan the Accuser και ο Collector. ..
  37,98€
 • ISTANBUL PEGASUS SPIELE PEG55115G
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 50' Γλωσσικά ανεξάρτητο: Ναι Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά Στο Istanbul, καθοδηγείτε ένα group ενός εμπόρου και 4 βοηθών μέσα σε 16 τοποθεσίες στο παζάρι. Σε κάθε τοποθεσία, μπορείτε να κάνετε μια συγκεκριμένη ενέργεια. Η πρόκληση είναι ότι..
  44,98€
 • ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΡ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 14+
  Το βασίλειο της Άντορ βρίσκεται σε κίνδυνο! Μέσα από τα δάση και τα βουνά, οι εχθροί του Βασιλιά Μπράντουρ έχουν κινητοποιήσει τις δυνάμεις τους και έχουν ξεκινήσει την πορεία τους προς το κάστρο. Μόνο η ομάδα των ηρώων σας μπορεί να τους σταματήσει. Εμπρός λοιπόν! Περιεχόμενα: 6 ταμπλό, 72 μεγάλες ..
  31,99€
 • ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MUNCHKIN 3 ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ KA110468
  Περιγραφή Στα Μοιραία Λάθη θα βρείτε ακόμη 112 κάρτες για το αγαπημένο σας παιχνίδι όπου σκοτώνετε τέρατα και αρπάζετε τον θησαυρό τους. Παίξτε με μία καινούρια φυλή: τους Γνώμους! Δοκιμάστε την κλάση του Βάρδου. Αντιμετωπίστε τη Μεθυσμένη Μπεκάτσα, τον Ζόρικο Γάιδαρο αλλά και την Κακιά Πεθερά! ..
  10,90€
 • VIENNA CONNECTION POR383201
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 15+ Διάρκεια παιχνιδιού: 95' Γλώσσες: Αγγλικά Το Vienna Connection είναι ένα αυτόνομο επιτραπέζιο που χρησιμοποιεί μηχανισμούς εμπνευσμένους από το Detective: A Modern Crime Board Game. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες ‘μετατρέπονται’ σε πράκτορες της CIA και ταξιδε..
  42,99€
 • THROUGH THE AGES : A NEW STORY OF CIVILIZATION CZECH GAMES EDITION CZG124
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 180' Γλώσσες: Αγγλικά Το Through the Ages είναι ένα παιχνίδι κατασκευής πολιτισμού. Κάθε παίκτης προσπαθεί να οικοδομήσει τον καλύτερο πολιτισμό μέσα από προσεκτική διαχείριση των πόρων, ανακαλύπτοντας νέες τεχνολογίες, εκλέγοντας τους σωστ..
  59,87€
 • TANG GARDEN
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά Η Δυναστεία Tang θεωρείται ως η πρώτη χρυσή εποχή της κλασικής Κίνας και των περίφημων κήπωτν της. Ο Αυτοκράτορας Xuanzong έχτισε τους μεγαλοπρεπείς αυτοκρατορικούς κήπους, ως ένα μνημείο της ίδιας της ζωής και της εξου..
  54,99€
 • SKYBOUND GAMES TIDAL BLADES HEROES OF THE REEF SB032218
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 13+ Διάρκεια παιχνιδιού: 80' Γλώσσες: Αγγλικά Επέκταση: Όχι Καλώς ήρθατε ήρωες! Αρκετοί εντυπωσιακοί διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε τούτο το τουρνουά μα ελάχιστοι θα καταφέρουν να μπουν στην ελίτ των Tidal Blades. Για να το επιτύχετε αυτό θα χρειαστεί να..
  53,48€
 • LOUKOUT GAMES BARENPARK ASMMFG3530
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 25' Γλώσσες: Αγγλικά Μέχρι δύο χιλιάδες λίβρες σε βάρος και πάνω από δέκα πόδια ψηλή, η αρκούδα θεωρείται το μεγαλύτερο και βαρύτερο χερσαίο σαρκοφάγο στον κόσμο. Φυσικά, δεν υπάρχει μόνο "μία αρκούδα". Αντίθετα, υπάρχουν πολλά υποείδη που δ..
  42,97€
 • LOST RUINS OF ARNAK CZECH GAMES EDITION CZG141
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 90' Γλώσσες: Αγγλικά Το Lost Ruins of Arnak συνδυάζει deck-building και worker placement σε ένα παιχνίδι εξερεύνησης, resource management, και ανακάλυψης. Επιπρόσθετα με τα κλασσικά deck-builder effects, οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν..
  53,97€
 • Lookout Games CAVERNA The Cave Farmers
  Παίχτες: 1-7 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 180' Γλώσσες: Αγγλικά Following along the same lines as its predecessor (Agricola), Caverna: The Cave Farmers is a worker-placement game at heart, with a focus on farming. In the game, you are the bearded leader of a small dwarf family that..
  83,99€
 • ISTANBUL DICE GAME PEGASUS SPIELE PEG55118G
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλωσσικά ανεξάρτητο: Ναι Γλώσσες: Αγγλικά Το Istanbul: The Dice Game είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι με ζάρια, στο οποίο οι παίκτες μπαίνουν πάλι στη φασαρία του παζαριού της Κωνσταντινούπολης για να συλλέξουν ρουμπίνια και έτσι να εξασφαλ..
  27,36€
 • INTRIGO ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 13+
  Είστε ο αρχηγός μιας από τις σπουδαιότερες οικογένειες της Βενετίας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε διαθέσιμο μέσο για να κερδίσετε την υποστήριξη των φατριών της πόλης. Στις υπόγειες στοές του παλατιού θα δημιουργήσετε τις συμμαχίες που θα σας κάνουν το νέο Δόγη. Όπλα σας: η συνομωσία, η ίντριγκ..
  19,90€
 • IMPERIAL STRUGGLE
  Παίχτες: 2 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 180' Γλώσσες: Αγγλικά To 1697 ο Βασιλιάς Ήλιος, Λουδοβίκος ο 14ος, βγήκε από μια δεκαετία πολέμων με τις φιλοδοξίες του για επέκταση και κυριαρχία να είναι ακόμα ανικανοποίητες. Ταυτόχρονα, ο Βασιλιάς Γουίλιαμ III της Αγγλίας κάθισε στο θρόνο..
  61,50€
 • IELLA KHORA: RISE OF AN EMPIRE IEL51751
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Αγγλικά Στο Khôra: Rise of an Empire, κάθε παίκτης είναι ο άρχοντας μιας ακμάζουσας πόλης στην Αρχαία Ελλάδα. Διαλύστε τους αντιπάλους σας, αυξήστε τους πόντους σας και βγείτε νικητής! ..
  45,89€
 • FORGOTTEN WATERS: A CROSSROADS GAME PLAID HAT PHG2900
  Παίχτες: 3-7 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 180' Γλώσσες: Αγγλικά Το Forgotten Waters είναι ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο γεμάτο πειρατική περιπέτεια! Οι παίκτες, εσείς δηλαδή, παίρνετε τον ρόλο κουρσάρων που ταξιδεύετε όλοι μαζί για να εξελίσσετε τις ιστορίες σας αλ..
  62,90€
 • BLACKROCK IT'S A WONDERFUL KINGDOM BRG008
  Παίχτες: 1-2 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 50' Γλώσσες: Αγγλικά Επέκταση: Όχι Το It’s a  Wonderful Kingdom είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι για 1 ή 2 παίκτες χτισμένο σε έναν φανταστικό κόσμο. Το παιχνίδι είναι χωρισμένο σε 4 γύρους και ο κάθε ένας σε 3 φάσεις. Στο τέλος του 4ου γ..
  29,97€
 • ARES GAMES - LAST AURORA ARTG012
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 70' Επέκταση: Όχι Η ραδιενεργή σκόνη από τον Τελευταίο Πόλεμο πάγωσε τις βόρειες χώρες. Στην παγωμένη έρημο, ελάχιστοι επιζώντες ζούνε σε μια άθλια κατεψυγμένη κόλαση καθώς τα αγαθά του ‘παλιού’ κόσμου έχουν πλέουν εξαλειφθεί και το ταξίδι ..
  49,99€
 • ADVENTURE GAMES: THE GRAND HOTEL ABADDON KOS695134
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Αγγλικά Επέκταση: Όχι Explore places, combine items, and experience stories in Adventure Games, a series of co-operative games from German publisher KOSMOS. In each of these titles, players are presented with a mysterious sto..
  15,99€
 • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 12+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Ελληνικά Στο παιχνίδι αυτό, γίνεστε ένας από τους χαρακτήρες που συντρόφεψαν τον Marco Polo στα ταξίδια του. Ξεκινάτε από τη Βενετία και σχεδιάζετε τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε ποια διαδρομή υπόσχετ..
  33,54€
 • ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-7 10+
  Παίχτες: 2-7 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλωσσικά ανεξάρτητο: Ναι Γλώσσες: Ελληνικά Ηγηθείτε μιας από τις επτά μεγάλες πόλεις της Αρχαιότητας. Εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ύλες της γης σας, πάρτε μέρος στην αέναη πορεία της προόδου, αναπτύξτε εμπορικές σχέσεις και επιδείξτε τη στρ..
  39,98€
 • ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 1888 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 10+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Με αυτό το παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει τη στρατηγική ενός παιχνιδιού με κάρτες με τα στοιχεία ενός αστυνομικού μυστηρίου, η σκοτεινή υπόθεση του Τζακ του Αντεροβγάλτη ξαναβγαίνει στο φως: Καθώς τα θύματα αποκαλύπτονται το ένα μ..
  10,08€
 • ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΕΣΤ ΕΝΤ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 1-8 16+
  Λύστε 10 μυστήρια στο Βικτωριανό Λονδίνο! Το Σέρλοκ Χολμς Ιδιωτικός Ερευνητής είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας, όπου οι παίκτες προσπαθούν να λύσουν μυστηριώδεις υποθέσεις ανακρίνοντας υπόπτους, ψάχνοντας σε εφημερίδες και περπατώντας στους δρόμους αναζητώντας στοιχεία. Όταν ολοκληρώσετε την έρευνά σα..
  38,45€
 • ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-8 14+
  Παίχτες: 1-8 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 90' Γλώσσες: Ελληνικά Το «Σέρλοκ Χολμς, Ιδιωτικός Ερευνητής» είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας, όπου οι παίκτες προσπαθούν να λύσουν μυστηριώδεις υποθέσεις. Εφοδιασμένοι με ένα αντίτυπο των Τάιμς, ένα χάρτη του Λονδίνου, ένα ευρετήριο και - το π..
  37,44€
 • ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 10+
  Ευρώπη, την περίοδο του Μεσαίωνα: οι παίκτες γίνονται τεχνίτες που παράγουν μια μεγάλη γκάμα Προϊόντων στις Βιοτεχνίες τους. Χρησιμοποιήστε τους Εργάτες σας και τις αλυσίδες παραγωγής σας για να αποκτήσετε τα περισσότερα προϊόντα και να φτάσετε στη νίκη!  Περιεχόμενα: 110 κάρτες, κανόνες ..
  7,51€
 • ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 3-10 10+
  Ανήκετε σε μια ομάδα ναυαγών που ξεβράστηκαν σε ένα ερημικό νησί, στο οποίο οι φυσικοί πόροι είναι ελάχιστοι. Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε είναι να συνεργαστείτε και να φτιάξετε μια σχεδία. Όμως δεν έχετε πολύ χρόνο, γιατί ένας τροπικός τυφώνας πλησιάζει! Τι θα κάνετε; Θα μπορούσατε να ψαρέψετε γι..
  17,52€
 • Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ - DOMINION ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 13+
  Είστε ένας μονάρχης, όπως και οι γονείς σας πριν από εσάς, ο κυβερνήτης ενός μικρού βασιλείου γεμάτου ποτάμια και λιβάδια. Σε αντίθεση όμως με τους γονείς σας, εσείς έχετε ελπίδες και όνειρα! Θέλετε ένα μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο βασίλειο, με περισσότερα ποτάμια και μεγαλύτερη ποικιλία δέντρων. Θέ..
  24,56€
 • ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ (ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ) KA114213
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Ελληνικά Επέκταση: Όχι Εκείνες οι εποχές ήταν πράγματι δύσκολες, όταν οι πρόγονοί μας δούλευαν ακόμα τη γη με χειροποίητα ξύλινα εργαλεία. Όμως ακόμα και έτσι η πρόοδος δεν μπορούσε να κοπάσει. Τα καλύτερα εργαλεία και η εύφο..
  34,79€
 • ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-5 13+
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 13+ Διάρκεια παιχνιδιού: 75' Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρουμάνικα, Τσέχικα Βρισκόμαστε στην Αρχαία Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Οι μεγάλες πόλεις-κράτη της εποχής (Σπάρτη, Αθήνα, Κόρινθος, Θήβα και Άργος) έχουν αρχίσει να αναπτύσσοντα..
  49,45€
 • ΚΑΤΑΝ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 3-4 9+
  Γίνετε οι κυρίαρχοι των Άνδεων!\nΠάρτε στα χέρια σας τις τύχες τριών φυλών που διαδέχονται η μια την άλλη. Χρησιμοποιώντας τους κλασικούς κανόνες του Catan (ελαφρά παραλλαγμένους όμως), φτιάξτε τους οικισμούς και τις πόλεις σας στα οροπέδια της Νοτίου Αμερικής, ανταλλάξτε πρώτες ύλες και εμπορεύματα..
  42,00€
 • ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ 2Η 'ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-5 8+
  Μάθετε πως παίζεται σε αυτό το βίντεο! Έχοντας σαν σκηνικό τα Μεσαιωνικά κάστρα, τα μοναστήρια και τους αγρούς του Μυστρά, οι παίκτες προσπαθούν να αυξήσουν την κυριαρχία τους αξιοποιώντας την ακολουθία τους που είναι ιππότες, καλόγεροι, γεωργοί αλλά και ληστές. Κάθε παίκτης με τη σειρά του τοποθετε..
  21,66€
 • ΚΑΙΣΣΑ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΑ KA113957
  Είστε ένας Στρατηγός, και θα οδηγήσετε τα στρατεύματα σας στη νίκη… ή σε μια ταπεινωτική ήττα. Χτίστε το κάστρο σας για να προφυλάξετε τους στρατιώτες σας, και μετά χρησιμοποιήστε τον καταπέλτη σας για να εκτοξεύσετε μεγάλες πέτρες στον αντίπαλο στρατό! Όταν όλα τα στρατεύματα ενός στρατού πέσουν, η..
  29,30€
 • ΚΑΙΣΣΑ WINGSPAN – ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΤΕΡΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-5 10+
  Είστε λάτρεις των πτηνών – ερευνητές, παρατηρητές, ορνιθολόγοι και συλλέκτες – και προσπαθείτε να ανακαλύψετε και να προσελκύσετε τα καλύτερα πτηνά στα καταφύγια άγριας ζωής σας. Κάθε πτηνό επεκτείνει μια αλυσίδα ισχυρών συνδυασμών σε κάποιον από τους βιοτόπους σας. Οι βιότοποι με τη σειρά τους σας ..
  43,23€
 • ΚΑΙΣΣΑ TERRAFORMING MARS – Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ KA114343
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 120' Γλώσσες: Ελληνικά Επιχειρήσεις ανταγωνίζονται για να μεταμορφώσουν τον Άρη σε έναν κατοικήσιμο πλανήτη ξοδεύοντας άφθονους πόρους και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες για να αυξήσουν τη θερμοκρασία, να δημιουργήσουν αναπνεύσιμ..
  52,79€
 • ΗΡΑ & ΔΙΑΣ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2 12+
  Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και η γυναίκα του η Ήρα, συχνά διαφωνούν για θέματα της Γης αλλά και του Ολύμπου. Αυτή τη φορά όμως η διαφορά ξεκίνησε από μια απιστία του Δια με την ιέρεια της Ήρας, την Ιώ και κατέληξε σε άγρια διαμάχη, με τον Δία και την Ήρα να καλούν τους άλλους θεούς του Ολύμπου αλλά ..
  9,13€
 • ΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-5 6+
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 6+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλώσσες: Ελληνικά Γίνεται «Πανταμόνιο» καθώς κάθε παίκτης προσπαθεί να είναι ο πρώτος που θα ξεφορτωθεί όλα του τα ζάρια! Αν φέρετε Πάντα, μπορείτε να τα δώσετε στους άλλους παίκτες. Αν φέρετε σταγόνες νερού αυτό θα εξατμιστεί απ’ το παιχν..
  10,38€
 • ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΣΚΑΚΙ - ΝΤΑΜΑ - ΤΑΒΛΙ 100735
  Απολαύστε μια συναρπαστική παρτίδα Σκάκι – Ντάμα – Τάβλι με τον αντίπαλό σας, πάνω στο όμορφο ξύλινο ταμπλό (διαστάσεις 29 x 29 x 2 εκ.) και αναπτύξτε τη στρατηγική σας με συμμάχους τα ξύλινα πιόνια του παιχνιδιού! Περιέχει κανόνες και στα Αγγλικά. ..
  19,90€
 • ΒΙΚΙΝΓΚΣ,ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 12+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 70' Γλώσσες: Ελληνικά Το παιχνίδι διαδραματίζεται στα χρόνια της κυριαρχίας των Βίκινγκς. Ως πολεμιστές Βίκινγκ, προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τον Τοπικό Άρχοντα κάνοντας επιδρομές σε ανυποψίαστους οικισμούς. Πρέπει να στρατολογήσετε πλήρωμα, να μαζ..
  34,67€
 • TAKENOKO GR ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 8+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Πριν από πολλά-πολλάχρόνια, ο Αυτοκράτορας της Κίνας δώρισε ως σύμβολο φιλίας στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας ένα αρκουδάκι Πάντα. Σας έχει ανατεθεί η ευαίσθητη αποστολή της φροντίδας του Πάντα, αλλά και του Αυτοκρατορικού κήπου ..
  33,59€
 • STONEMAIER GAMES SCYTHE ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΚΤΕΣ 1-5 14+
  Είναι μία εποχή αναταραχής στην Ευρώπη του 1920. Οι στάχτες από τον πρώτο μεγάλο πόλεμο εξακολουθούν να λερώνουν το χιόνι. Η καπιταλιστική πόλη-κράτος γνωστή απλά ως \"The Factory\", η οποία τροφοδότησε τον πόλεμο με βαριά τεθωρακισμένα mechs, έκλεισε τις πόρτες της, εφιστώντας την προσοχή πολλών κο..
  74,90€
 • SPLENDOR-Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 10+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλώσσες: Ελληνικά Από ακατέργαστα πετράδια,φτιάξτε αριστουργήματα! Επενδύστε σε ορυχεία,στείλτε τα πλοία σας σε όλο τον κόσμο,και προσλάβετε τους πιο διάσημους τεχνίτες. Χτίστε μια εμπορική αυτοκρατορία και δεχτείτε την επίσκεψη σπουδαίων ευγενών..
  30,32€
 • POWER GRID ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-6 12+
  Ένα παιχνίδι με πολλά βολτ! Να κερδίσω χρήματα μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας; Να κερδίσω ΠΟΛΛΑ χρήματα μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας; Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα!!! Να επιλέξω άνθρακα ή πετρέλαιο για πρώτη ύλη, ή θα υπάρξει στο μέλλον έλλειψη αυτών των καυσίμων; Υπάρχει προοπτική στην καύση των σκουπιδιώ..
  29,61€
 • POWER GRID : ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-6 13+
  Το Χρηματιστήριο Αξιών σας προσφέρει μια εντελώς καινούργια εμπειρία παιχνιδιού για το Power Grid. Αγοράζοντας μετοχές, οι παίκτες προσπαθούν να ελέγξουν εταιρείες, κερδίζοντας περισσότερο πλούτο. \ Εκτός από το Χρηματιστήριο, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο ακόμα παραλλαγές: • Στη..
  15,32€
 • PANDEMIC (ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4 8+
  Παίχτες: 2-4 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Μπορείτε να σώσετε την ανθρωπότητα; Ως έμπειρα μέλη μιας ομάδας ειδικών επιστημόνων, πρέπει να αντιμετωπίσετε τέσσερεις θανατηφόρες ασθένειες μέχρι να ανακαλύψετε τις θεραπείες τους. \ Εσείς και οι συμπαίκτες σας θα ταξιδ..
  34,68€
 • NIDAVELLIR BRG004
  Παίχτες: 2-5 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Επέκταση: Όχι Γλώσσα: Αγγλικά Το Nidavellir, το βασίλειο των Νάνων, απειλείται από τον δράκο Fafnir. Ως ένας σεβαστός Elvaland, κλήθηκες από τον Βασιλιά. Αναζήyou have been appointed by the King. Ψάξτε σε κάθε ταβέρνα του βασιλείου, π..
  33,49€
 • MR. JACK ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2 9+
  1888, Λονδίνο, συνοικία Γουάιτ-Τσάπελ. Η νύχτα ρίχνει το σκοτεινό πέπλο της στα στενά δρομάκια, και μόνο λίγες γωνιές παραμένουν φωτισμένες. Οκτώ ερευνητές έχουν μαζευτεί για να πιάσουν τον διαβόητο Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Όμως δεν ξέρουν ότι ο Τζακ έχει πάρει τη θέση ενός από αυτούς. Στο Mr. Jack, ο..
  25,99€
 • KENJIN: Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 10+
  Οδηγημένοι από τη δίψα τους για δύναμη ή την επιθυμία τους να φέρουν την ειρήνη, οι μεγάλοι Άρχοντες της φεουδαρχικής Ιαπωνίας έχουν εμπλακεί σε έναν ανελέητο πόλεμο. Είστε ένας από αυτούς τους άρχοντες και τα σύνορά σας απειλούνται. Μπορείτε να προβλέψετε τα σχέδια του εχθρού, να καθοδηγήσετε τα στ..
  12,99€
 • Kaissa Επιτραπέζιο Παιχνίδι Τα 7 Θαύματα Του Κόσμου (2η Έκδοση) για 3-7 Παίκτες 10+ Ετών
  Είστε ο ηγέτης μιας από τις επτά σπουδαιότερες πόλεις της Αρχαιότητας. Αναπτύξτε την πόλη σας αυξάνοντας τις επιστημονικές σας ανακαλύψεις, τις στρατιωτικές σας κατακτήσεις, τις εμπορικές σας συμφωνίες και τις επιβλητικές σας κατασκευές για να οδηγήσετε τον πολιτισμό σας στη δόξα! Ταυτόχρονα, έχετε ..
  37,05€
 • Kaissa Επιτραπέζιο Παιχνίδι Newton & Great Discoveries για 1-4 Παίκτες 14+ Ετών
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 90' Γλώσσες: Ελληνικά Ο 18ος Αιώνας είναι μια εποχή μεγάλων επιστημονικών ανακαλύψεων. Ο ανταγωνισμός στον ακαδημαϊκό κόσμο είναι σκληρός μεταξύ όλων των νέων μελετητών, ένας εκ των οποίων είστε κι εσείς! Για να ακολουθήσετε τα βήματα του σπουδαίου Ν..
  42,28€
 • K2 REBEL REB266169
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 8+ Διάρκεια παιχνιδιού: 60' Γλώσσες: Αγγλικά Το K2 είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βουνό στη Γη αλλά και το πιο θανάσιμο. Γνωστό ως και Άγριο Βουνό καθώς σε αυτό σκοτώνονται ένας στους τέσσερις ορειβατών. Τώρα είναι η δική σας ομάδα που πρέπει να επιβιώσει και να σκαρφ..
  33,64€
 • HUNT FOR THE RING ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-5 13+
  Το Hunt for the Ring είναι μια αναμέτρηση που θα σας οδηγήσει σε ένα νέο ταξίδι στη Μέση Γη. Ο ένας παίκτης καθοδηγεί τον Μπίλμπο Μπάγκινς και τους Χόμπιτ φίλους του από το σπίτι τους στο Σάιρ έως το καταφύγιο του Σχιστού Λαγκαδιού, όπου θα αποφασιστεί η μοίρα του Ενός Δαχτυλιδιού. Χρησιμοποιώντας μ..
  30,86€
 • EVERDELL, Η ΕΥΦΟΡΗ ΚΟΙΛΑΔΑ KA114152
  Στην χαριτωμένη κοιλάδα του Everdell, κάτω από το φύλλωμα των τεράστιων δέντρων, ανάμεσα σε κελαριστά ρυάκια και μικρά ξέφωτα, ο πολιτισμός των πλασμάτων του δάσους ακμάζει και επεκτείνεται. Από τότε που ο διάσημος εξερευνητής Κόριν Έβερτεϊλ ανακάλυψε το κρυμμένο βασίλειο πριν από πολλά χρόνια, οι κ..
  49,80€
 • DUNE: IMPERIUM DIREWOLF DWD01000
  Παίχτες: 1-4 Ηλικία: 14+ Διάρκεια παιχνιδιού: 90' Γλώσσες: Αγγλικά Υψώστε την πολεμική σας σημαία, πάνω από την άγονη γη του Arrakis. Πάρτε το ρόλο ενός από τους μεγάλους Οίκους και παρατάξτε τα στρατεύματά σας και τους κατασκόπους σας. Αυξήστε την επιρροή σας, όμως προσέξτε πάντα την ..
  57,49€
 • DOOM: ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 12+
  Το Doom, το παιχνίδι-ορόσημο στους υπολογιστές, έρχεται τώρα από το μόνιτορ στο τραπέζι σας! Στο επιτραπέζιο αυτό παιχνίδι, ένας παίκτης παίρνει τον έλεγχο των ορδών των εισβολέων που έχουν κατακλύσει τη βάση της UAC στον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γίνονται σκληροτράχηλοι marines, οι οποίοι πολεμ..
  34,10€
 • DISCWORLD ΑΝΚ ΜΟΡΠΟΡΚ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 2-4 11+
  Καλώς ορίσατε στην Ανκ-Μόρπορκ – την παλαιότερη, σπουδαιότερη, αλλά και βρωμερότερη πόλη του Discworld του Terry Pratchett, ένα μέρος όπου οι μπελάδες κρύβονται σε κάθε γωνία… αλλά και κάρτα! Πάρτε το ρόλο μιας από τις επτά προσωπικότητες που ανταγωνίζονται για να αποκτήσουν τον έλεγχο της πόλης, κα..
  37,90€
 • CITADELS CLASSIC (GREEK) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-7 10+
  Παίχτες: 2-7 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 45' Γλώσσες: Ελληνικά Συναγωνίζεστε με τους αντιπάλους σας για να γίνετε ο Μεγάλος Πολεοδόμος του βασιλείου. Για να τα καταφέρετε, πρέπει να ζητήσετε τη χρησιμοποιήσετε μια σειρά από χαρακτήρες, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την πόλη σας… ..
  11,26€
 • CARCASSONNE - ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ KA114039
  Η νέα επετειακή έκδοση περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, τις επεκτάσεις "Ποτάμι" με 5 ολοκαίνουρια πλακίδια ποταμών και "Ηγούμενο" καθώς και 15 νέα επετειακές μίνι επεκτάσεις. Ακόμα περιέχονται και αυτοκόλλητα για να 'ντύσετε' τα πιόνια σας!   ..
  31,34€
 • AGRICOLA (REVISED EDITION) LOOK OUT GAMES ASMMFG3515
  Παίχτες: 1-5 Ηλικία: 12+ Διάρκεια παιχνιδιού: 90' Γλώσσες: Αγγλικά Ενημερωμένο και εκσυγχρονισμένο για μία νέα γενιά παικτών, η νέα έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού Agricola ( ο αγρότης στα λατινικά) διαθέτει αναθεωρημένους κανόνες και gameplay, μαζί με ξύλινα κομμάτια και εξαρτήματα γι..
  54,90€
 • A GAME OF THRONES: O ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΙΣΣΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ 3-5 18+
  O Βασιλιάς Ρόμπερτ είναι νεκρός. Οι Μεγάλοι Οίκοι των Επτά Βασιλείων βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου, καθένας αποφασισμένος να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την κυριαρχία ή να καταρρεύσει. Οι Οίκοι Μπαράθηον, Λάννιστερ, Σταρκ, Ταργκάρυεν και Ταϊρέλ συναγωνίζονται για το υπέρτατο έπαθλο στο Γουέστερος..
  39,94€
 • 7 WONDERS: DUEL (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΑΙΣΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 2 10+
  Παίχτες: 2 Ηλικία: 10+ Διάρκεια παιχνιδιού: 30' Γλώσσες: Ελληνικά Αναπτύξτε τις επιστήμες και το στρατό σας, κατασκευάστε εντυπωσιακά κτίρια κα οδηγήστε τον πολιτισμό σας στη νίκη! Το 7 Wonders Duel είναι ένα  αυτόνομο παιχνίδι στον κόσμο του 7 Wonders (7 Θαύματα του Κόσμου). Σχεδια..
  25,32€