ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παιχνίδια σε μορφή βιβλίου που θα σε διασκεδάσουν και θα σε γοητεύσουν!

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΚΑΙΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙ 1 10+
  Τρία αδέλφια θέλουν να αφήσουν πίσω τους της αγροτική ζωή και να γίνουν Ιππότες. Για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να περάσουν από πολλές δοκιμασίες, και να ζήσουν πολλές περιπέτειες. Θα καταφέρουν να αποφοιτήσουν από τη Σχολή των Ιπποτών; ..
  10,29€
 • ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΡΤΥ ΚΑΙΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙ 1 10+
  Μια ληστεία, ένας φόνος, μια απαγωγή: ο Σέρλοκ Χολμς και ο Δρ. Γουάτσον πρέπει να αντιμετωπίσουν παράξενες καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τραίνο. Όμως το πιο παράδοξο είναι η συνεργασία τους με τον θανάσιμο εχθρό του Χολμς, τον Τζέημς Μοριάρτυ! Πάρτε το ρόλο του Χολμς, του Γουάτσον ή ..
  10,70€
 • Η ΑΠΑΓΩΓΗ (ΚΟΜΙΚ) ΚΑΙΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙ 1 10+
  Γιατί να επιτεθεί κάποιος σε έναν αστυνομικό; Αυτή είναι μια από τις πολλές ερωτήσεις που τριγυρίζουν ασταμάτητα στο μυαλό σας από την στιγμή που πήρατε το σημείωμα για τα λύτρα, λίγο μετά την απαγωγή της κόρης σας. Καθώς προχωράτε προς την είσοδο της κρυμμένης βαθιά στο δάσος έπαυλης, μουδιασμένος ..
  10,90€
 • EXIT-ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙ 1 12+
  Αν σας αρέσουν οι γρίφοι και δεν τους χορταίνετε, μην ψάχνετε άλλο! Αυτό το βιβλίο είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Κι αυτό, γιατί είναι γεμάτο με φοβερά μυστικά και εντυπωσιακά αινίγματα! Βοηθήστε τρεις παγιδευμένους φίλους να καταφέρουν να απελευθερωθούν, αλλά και να λύσουν το μυστήριο μιας ληστείας στ..
  12,14€
 • 4 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΚΑΙΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙ 1 10+
  Κάποιος άγνωστος έστειλε τέσσερεις περίεργες υποθέσεις στον Σέρλοκ Χολμς. Θα καταφέρει ο διάσημος ντετέκτιβ να λύσει αυτές τις υποθέσεις με τη βοήθειά σας, και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω τους; ..
  10,37€