ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Παιδικά οχήματα για τους μικρούς νέους οδηγούς που τους αρέσει η οδήγηση και τα σπόρ αυτοκίνητα.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • MEGA BLOCKS ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΧΗΜΑ GCX08
  Περιγραφή Τρέξτε γρήγορα στη διάσωση με ένα γρήγορο περιπολικό! Τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους περιπέτειες διάσωσης και θα βγουν περιπολία με έναν φιλικό αστυνομικό και το περιπολικό του! Με τη φιλική του φατσούλα, αυτό το όχημα έχει μεγάλα, εύκολα στο πιάσιμο τουβλάκια και ειδικά κομμ..
  9,58€
 • ΗΟΤ WHEELS ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΟΙ SCORPEDO GCK20 BHR15
  Αλλάξτε χρώμα στα αυτοκίνητα Color Shifters® με ζεστό ή κρύο νερό. ..
  3,89€
 • ΗΟΤ WHEELS ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΟΙ POWER ROCKET GBF24 BHR15
  Αλλάξτε χρώμα στα αυτοκίνητα Color Shifters® με ζεστό ή κρύο νερό. ..
  3,94€
 • ΗΟΤ WHEELS ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΟΙ HWTF BUGGY CFM36 BHR15
  Αλλάξτε χρώμα στα αυτοκίνητα Color Shifters® με ζεστό ή κρύο νερό. ..
  4,99€
 • ΗΟΤ WHEELS ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΟΙ '77 DODGE CUSTOM VAN DXB10 BHR15
  Αλλάξτε χρώμα στα αυτοκίνητα Color Shifters® με ζεστό ή κρύο νερό. ..
  4,99€
 • ΗΟΤ WHEELS ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΟΙ FIRE-EATER BHR21BHR15
  Αλλάξτε χρώμα στα αυτοκίνητα Color Shifters® με ζεστό ή κρύο νερό. ..
  4,99€
 • ΗΟΤ WHEELS ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΟΙ FANDANGO BHR42 BHR15
  Αλλάξτε χρώμα στα αυτοκίνητα Color Shifters® με ζεστό ή κρύο νερό. ..
  4,99€
 • Πατίνι HBC-001, 4 φωτιζόμενοι τροχοί, foldable, πολύχρωμο HBC-001
  Πατίνι HBC-001, 4 φωτιζόμενοι τροχοί, foldable, πολύχρωμο Σταθερό και ασφαλές, παιδικό πατίνι, κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό και εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά. Διαθέτει σύστημα αλλαγής κατεύθυνσης το όποιο επιτρέπει στα παιδιά να στρίβουν με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος το..
  40,54€
 • Πατίνι 2 σε 1 BIKE-0038, πολυμορφικό, ροζ BIKE-0039
  Πατίνι 2 σε 1 BIKE-0038, πολυμορφικό, ροζΠολυμορφικό πατίνι 2 σε 1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πατίνι ή ποδήλατο. Η μετατροπή του γίνεται εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.Είναι σταθερό και ασφαλές, κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό και εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά. Είναι ιδανικό για να αναπτ..
  18,31€
 • Πατίνι 2 σε 1 BIKE-0038, πολυμορφικό, μπλε BIKE-0038
  Πατίνι 2 σε 1 BIKE-0038, πολυμορφικό, μπλεΠολυμορφικό πατίνι 2 σε 1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πατίνι ή ποδήλατο. Η μετατροπή του γίνεται εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.Είναι σταθερό και ασφαλές, κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό και εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά. Είναι ιδανικό για να αναπ..
  18,31€
 • THOMAS ΚΡΑΝΚΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ (GPD85)
  Τόμας Κράνκι Ο Γερανός Ανεξάρτητα από το αν είναι ένα κιβώτιο με αστακούς ή ένα βαρέλι γεμάτο… γέλια, ο Κράνκι όλα τα σηκώνει. Με αυτό το σετ της Fisher-Price® τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν τον φίλο τους να μεταφέρει πολλά φορτία. Τα παιδιά μπορούν να γυρίσουν έναν μοχλό για να σηκώσουν και να χαμη..
  16,72€
 • THOMAS - ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΡΕΝΑ ΜΕ ΒΑΓΟΝΙ - ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ BMK87
  Περιγραφή Τα μηχανοκίνητα τρενάκια TrackMaster™ οδηγούν τον Τόμας και τους φίλους του με μεγαλύτερες ταχύτητες, σε μεγαλύτερα ύψη και συναρπαστικότερες περιπέτειες! Αγαπημένοι χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς φέρνουν ακόμα περισσότερες περιπέτειες στη μηχανοκίνητη σειρά TrackMaster™ και γίνονται..
  8,98€
 • NADLE παιδικό ride on ποδήλατο S-902, 4 τροχοί, ροζ S-902-PK
  NADLE παιδικό ride on ποδήλατο S-902, 4 τροχοί, ροζ Παιδικό ride on ποδήλατο, 4 τροχών, ιδανικό για παιδιά από 2 έως 6 ετών. Είναι σταθερό και ασφαλές, κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό και εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά. Είναι ιδανικό για να αναπτύσσει την αίσθηση της ισορροπίας του παιδιού..
  35,71€
 • NADLE παιδικό ride on ποδήλατο S-902, 4 τροχοί, μπλε S-902-BL
    NADLE παιδικό ride on ποδήλατο S-902, 4 τροχοί, μπλε Παιδικό ride on ποδήλατο, 4 τροχών, ιδανικό για παιδιά από 2 έως 6 ετών. Είναι σταθερό και ασφαλές, κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό και εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά. Είναι ιδανικό για να αναπτύσσει την αίσθηση της ισορροπίας ..
  35,71€
 • HOT WHEELS ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ MONSTER TRUCKS - ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ GKY01
  Δύο διαφορετικά σετ εκτοξευτών για την απόλυτη δράση με αυτοκινητάκια Hot Wheels® ΚΑΙ Hot Wheels® Monster Trucks! Εμπνευσμένα από τα αγαπημένα Monster Trucks: Shark Wreak™ και Bone Shaker™! Τα παιδιά φορτώνουν το αυτοκινητάκι και το Monster Truck και εκτοξεύουν. Τα σετ συνδέονται μεταξύ τους ή με το..
  16,18€
 • CARS ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2 ΣΧΕΔΙΑ GTK82
  Τα παιδιά που αγαπούν τις ταινίες Αυτοκίνητα θα διασκεδάσουν στα Μπουζί της Ωραίας Ελένης με την επίσκεψή τους σε αυτά τα δύο αγαπημένα μέρη: Το Συνεργείο Ελαστικών του Λουίτζι & Το Φανοποιείο του Ραμόν! Και τα δύο σετ παιχνιδιού περιλαμβάνουν ένα όχημα Κεραυνό Μακουίν, έτσι ο Λουίτζι και ο Ραμό..
  18,90€
 • CARS ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΑΚ ΜΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ CKD34
  Στην ταινία Αυτοκίνητα της Disney•Pixar, ο Μακ είναι μια μεγάλη και πιστή νταλίκα που δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτή η νταλίκα είναι εξοπλισμένη για να μεταφέρει τον πρωταθλητή Κεραυνό Μακουίν στους αγώνες του αλλά και για να μεταμορφώνεται! Στο επάνω επίπεδο στηρίζονται δύο δεξαμενές, μία για ζεστό νερ..
  22,38€
 • CARS ΓΚΑΡΑΖ PISTON CUP FWL70
  Τρέξτε στο Κύπελλο Piston Γκαράζ και ζήστε αγαπημένες στιγμές από την ταινία Αυτοκίνητα της Disney•Pixar ! Δύο επίπεδα, ασανσέρ που λειτουργεί, σταθμός σέρβις, πολλές περιοχές παιχνιδιού, ρεαλιστικές λεπτομέρειες από την ταινία και ένας Κεραυνός Μακουίν αυτοκινητάκι κλίμακας 1:55, θα σας χαρίσουν απ..
  26,08€