Πληροφοριες Αποστολης

Οι πελάτες μπορούν είτε να παραλαμβάνουν τα προϊόντα από το κατάστημά μας, είτε μπορούν να ζητήσουν να τους αποσταλούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Οι πελάτες ζητούνται να δώσουν την ημερομηνία που επιθυμούν είτε να τους παραδοθούν τα προϊόντα, είτε να τα παραλάβουν απ' το κατάστημα. Παρέχονται απ' την εταιρία τρεις (3) διαφορετικοί τρόποι αποστολής των προϊόντων: Είτε με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (εντός Αττικής), είτε με Courier, είτε με μεταφορική εταιρία.

Για αποστολές εντός Αττικής:
    •    Με courier, έως 3 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 1.80 €. Για κάθε έξτρα κιλό προσθέτονται 0,50€ για παράδοση στο σπίτι.
    •    Με μεταφορική εταιρία, έως 10 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 4,00 €. Για κάθε έξτρα κιλό προσθέτονται 0,20€.

Για αποστολές στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος:
    •    Με courier, έως 3 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 2.90€. Για κάθε έξτρα κιλό προσθέτοντα 1,00 € για παράδοση στο σπίτι.
    •    Με μεταφορική εταιρία, έως 10 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 7€. Για κάθε έξτρα κιλό προσθέτονται 0,50€.

Αντικαταβολή: Επιβάρυνση 2€ για όλη την Ελλάδα.

Για Δωρεάν αποστολές Αθήνα - Πειραιά 

Για παραγγελίες Αθήνα - Πειραιά και με κόστος μεγαλύτερο των 69€ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος η αποστολή επιβαρύνει τον παραλήπτη ανεξαρτήτως ποσού.

Αντικαταβολή: Επιβάρυνση 2€ 

* Για προϊόντα βάρους πάνω από 45 κιλά βάρος/όγκου παραδίδονται στο πεζοδρόμιο του πελάτη.Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς σε οποιδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης με επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τον πελάτη κατόπιν συμφωνίας.Στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η χρήση γερανού, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη κατόπιν συμφωνίας.

Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 εώς τις 18:00.

Ακύρωση Παραγγελίας
Μία παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ακόμα εκτελεστεί (κοπεί) και δεν έχει εκδοθεί παραστατικό. Είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) , είτε τηλεφωνικά

Ελάτωματική Παραλαβή

Στην περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει αλλοιωμένο - σπασμένο προϊόν οφείλει να ενημερώσει εντός 24 ωρών. 
 
Επιστροφή Προϊόντων
Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται μόνο με την αρχική τους συσκευασία και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής του στον πελάτη. Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεχτό εάν δε συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, ο πελάτης θα πιστώνετε το αντίστοιχο ποσό. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του πελάτη.