ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ HD

Στο Powercore θα βρείτε τα πάντα γύρω από τους δορυφορικούς δέκτες HD στις καλύτερες τιμές. Μεγάλη ποικιλία σε δορυφορικούς δέκτες HD για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED SAT
  Ο νέος HD Δέκτης της οικογένειας ARGUS είναι πλέον γεγονός. Με κορυφαία χαρακτηριστικά όπως το νέο design, μεγάλο VFD Display, 1 Conax Card Reader, 1 CI, 2 USB και 1 θύρα καρτών SD ήρθε για να σας κατακτήσει και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας. -- Τύπος: Ψηφιακός Δο..
  129,90€
 • ARGUS PICCOLLO PLUS HDip BLACK
  Ο Δορυφορικός Δέκτης ARGUS PICCOLLO PLUS HDip ανήκει στην οικογένεια ARGUS και αποτελεί τη βελτιωμένη έκδοση του Piccollo. Συγκριτικό του πλεονέκτημα αποτελεί η θύρα Ethernet. Επιπλέον διαθέτει ένα Card reader και μία υποδοχή Common Interface. + Τύπος: Δορυφορίκος Δέκτης HD για DVB-S2 + 1 x ..
  109,90€
 • ARGUS PINGULUX PLUS
  Περιγραφή: Ο νέος Pingulux plus... Ως συνέχεια της ανοδικής πορείας του δέκτη Argus Pingulux, ο νέος HD Open Linux δέκτης Argus Pingulux Plus έρχεται με όλα τα θετικά του προκατόχου του αλλά και με νέα χαρακτηριστικά όπως μεγαλύτερο σκάφος, front panel display, νέο Spark Store και το νέο τηλ..
  149,90€