ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ

Στο Powercore θα βρείτε τα πάντα γύρω από τα εργαλεία για τον κήπο στις καλύτερες τιμές. Μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία για τον κήπο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ PH ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ PH-009
  Πώς χρησιμοποιείται: Αφαιρέστε το καπάκι και ξεπλύνετε το ηλεκτρόδιο με αποσταγμένο νερό. Έπειτα στεγνώστε το με διηθητικό χαρτί. Ενεργοποιήστε τη συσκευή από το διακόπτη. Βυθίστε τη συσκευή στο υγρό που θέλετε να ελέγξετε, ανακατέψτε ελαφρά και περιμένετε μέχρι να σταθεροποιηθεί ο δείκτης..
  16,00€
 • TDS-3 TESTER ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ – ΕΝΔΕΙΞΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
  TDS-3 Portable 0.9″ LCD Water Quality Tester Pen – Khaki (2*LR44) TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – Measurement range: 0-9990ppm – Temperature range: 0~80’C – Accuracy: +/-2% – Application: Water quality testing tap water, purified water, mineral water meets drinking water standards measuremen..
  18,00€
 • ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ - ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ - PH ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ D0050
  Εργαλείο 3 σε 1 υγρασία, PH και μετρητή φωτεινότητας Δεν χρειάζεται μπαταρίες για τη λειτουργία του Τοποθετείται εύκολα στον κήπο σας, καρφώνοντάς το στο χώμα και γυρίζοντας το διακόπτη στην ένδειξη που επιθυμείτε να μετρήσετε. Μήκος καρφιών :21cm Ιδανικό εργαλείο για εσωτερική αλλά και εξωτερικ..
  5,95€